In vizor

VIDEO – Un hoț a fost surprins în acțiune când fura capacele mașinilor în Gheorgheni

Un șofer care a căzut victimă hoților care fură capacele mașinilor parcate din Gheorgheni a făcut public un filmuleț cu unul dintre hoți, suprins asupra faptului. Clujeanul menționează că este pentru a treia oară când capacele mașinilor din Gheorgheni sunt furate. 

”Așa se fură capacele de la mașină a treia oară zona Gheorgheni. Dacă îl recunoaște cineva aștept mesaje în privat. Distribuiți vă rog să-l facem vedetă!”, potrivit clujeanului. 

Imediat, alți șoferi păgubiți și-au împărtășit experiența, manifestându-și nemulțumirea pentru modul în care Poliția rezolvă aceste situații. 

Am depus plângere dar nu sa întâmplat nimic din păcate

Pe mine m-au sfatuit sa imi cumpar chinezesti din piata si ca sa stiu ca in 3 luni claseaza dosarul. Sa il claseze! Un dosar cu AN in plus pe umerii lor. Asa ca, in momentul patrularii nu ar fi rau la orele alea sa traga langa indivizi de genu sa i intrebe ce au in punga. Numai ca ei stiu ca la ora aia se schimba/se apropie schimbu de tura . Asa ca sa depuna toti plangere oricat ar fi prejudiciul si sa mergem cu ei pana la final!

Si mie mi a furat 2 capace iar vis a vis era masina lui fratele meu de la care s- au furat tot 2 capace am mers la politie pe Decebal am depus plingere si dupa un an mi a venit o rezolutie de la judecatorie cum ca este prea mic prejudiciu si nu fac ancheta care ar costa mai mult decit prejudiciu.Deci hoti pot opera in voie politia are un barem de la ce suma fac ancheta iar hoti de capace nu se incadreaza in acea suma.

Clujenii se plâng că numărul furturilor s-a înmulțit în ultima periodă. Sunt vizate nu doar capacele ci și bicicletele, existând tot mai multe situații în care bicicletele au fost sustrase din scările sau beciurile blocurilor. Adesea polițiștilor le este greu să îi depisteze pe vinovați, mai ales dacă nu se află printre ”clienții” lor obișnuiți. 

sursa video: Facebook/infotraficjudCluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *