Din oras

VIDEO Trei mașini parcate pe Aleea Clăbucet din Mănăștur au fost sparte de hoți

Hoții au acționat în noaptea de vineri spre sâmbătă în Mănăștur. Aceștia au spart trei mașini Dacia Logan parcate pe Aleea Clăbucet.

Păgubiții au anunțat și Poliția în speranța că hoții vor fi depistați. Dar în lipsa unor camere care să îi surprindă pe făptași, munca polițiștilor este mult îngreunată. 

Proprietarii au găsit dimineață mașinile care fuseseră deschise deja de hoți. Unul dintre păgubiți susține că Poliția nu a reușit să identifice amprentele celor care i-au spart mașina. 

Clujenii se plâng tot mai des că mașinile lor sunt ținta hoților. În Gheorgheni mai multe autoturisme au rămas fără capacele de la roți. 

Ziar de Cluj a solicitat informații suplimentare Inspectoratului de Poliție al județului Cluj pe care vi le vom prezenta imediat ce le vom primi. 

UPDATE

Potrivit IPJ Cluj,  la data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tenativă la furt calificat și furt calificat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că în noaptea de 6/7 noiembrie a.c., o persoană necunoscută, prin forțarea portierei unui autovehicul parcat pe strada Aleea Clăbucet din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns în interiorul acestuia de unde ar fi sustras suma de 15 lei.

De asemenea, persoana ar fi forțat portierele altor două autovehicule parcate pe aceeași stradă, însă fără a reuși să pătrundă în interiorul acestora.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii faptei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *