Eveniment

VIDEO Scene șocante la finalul meciului U Cluj-Hermannstad. Un jandarm a fost lovit cu un scaun în cap de un grup de suporteri

Incidente violente pe Cluj Arena, cu câteva secunde înainte de finalul partidei dintre U Cluj și Hermannstadt.

În prelungirile meciului, la scorul de 0-2, un suporter al „șepcilor roșii” a pătruns pe gazon. Fotbaliștii gazdelor au încercat să-l scoată din mâinile stewarzilor, moment în care alți suporteri au intrat în zona terenului; relatează gsp.ro.

Jandarmii au pătruns și ei pe pista stadionului și au folosit gaze lacrimogene pentru a-i îndepărta pe fanii furioși. În același timp, un grup de suporteri a început să arunce cu scaune rupte din peluză. Situația a degenerat, un jandarm a fost lovit drept în cap și a rămas întins pe pista de atletism.

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns si ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment in care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, in zona capului, acesta căzând la pământ”, a transmis Ramona Pop, purtătorul de cuvânt Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Echipajele SMURD aflate la fața locului i-au acordat jandarmului primul ajutor apoi l-au urcat, plin de sânge, într-o ambulanță. Potrivit ISU Cluj, el a fost transportat la spital unde i se fac acum investigații. Din primele informații reiese că bărbatul ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral.

Vom reveni cu detalii.

 

 

Sursa foto: oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *