Eveniment

VIDEO – Scandalul de la CFR Cluj continuă. Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre la antrenament

Scris de 1,141

Marius Șumudică, dar și câțiva jucători de la CFR Cluj s-au prezentat în această dimineață la antrenamentul pe care îl aveau programat, însă nu a fost lăsat să intre în baza de antrenament. 

Antrenamentul ar fi trebuit să aibă loc la ora 11:00, însă se pare că a fost mutat de patronul Neluțu Varga la ora 17:00 ca să aibă timp să ajungă la Cluj noul antrenor al echipei, Dan Petrescu.

Marius Șumudică susține că nu a fost demis oficial de funcția de antrenor, acesta fiind și motivul pentru care s-a prezentat la antrenamente. 

”Eu sunt antrenorul echipei. La ora 10 trebuia să fiu la antrenament. Vă rog frumos să-mi daţi voie. Dacă aveţi vreun ordin, eu mă conformez. Filmez că nu m-aţi lăsat să intru”, a fost reacţia lui Şumudică, potrivit Pro X.

Potrivit surselor www.sport.ro, Marius Șumudică a fost anunțat de șeful pazei că el și staff-ul său au fost demiși, iar jucătorii au fost trimiși acasă, urmând să se întoarcă la ora 17, pentru întâlnirea cu noul antrenor. 

Scandalul de la CFR Cluj a izbucnit aseară după înfrângerea suferită în fața celor de la Steaua Roșie Belgrada. La vestiarea a existat o altercație în care au fost implicați membri ai staff-ului clujean, iar Neluțu Varga a anunțat că i-a demis atât pe antrenorul Marius Șumudică, dar și pe președintele Marian Copilu.

Citește și:

VIDEO – Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj după eliminarea din play-off-ul Europa League. Șumudică și staff-ul său au fost demiși

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 4 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 6 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 6 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 7 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 7 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 8 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 9 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 1 day Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE