Sport

VIDEO: Să fie de la teren? România a ratat un penalty în prelungiri cu Muntenegru şi a obţinut doar o remiză pe Cluj Arena

România a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Muntenegru, de pe Cluj Arena, Nicolae Stanciu ratând un penalty în minutul 90+5. Meciul s-a aprins în ultimele 10 minute, atunci când s-au marcat şi golurile.

Cele două echipe au oferit o primă repriză echilibrată, „tricolorii” trecându-şi în cont, însă, cea mai mare ocazie a meciului. După ce Pantilimon ne-a salvat, ieşind inspirat la 10 metri în afara careului şi reuşind să ajungă primul la o minge în dauna lui Jovetic, Florin Andone a scăpat singur cu Bozovic, însă şutul din unghi al atacantului de la Deportivo la Coruna a fost respins de muntenegrean.

Partea a doua a jocului a început cu un şut al lui Stanciu la mare distanţă de poartă, acelaşi proaspăt jucător al lui Anderlecht ratând încă o ocazie, şutul său din lovitură liberă fiind respins de Jovetic. România a continuat să aibă mai mult posesia, iar meciul s-a aprins în ultimele 10 minute.

Pentru început, nou intratul Adi Popa a deschis scorul cu un şut din careu, însă după ce au repus mingea de la centru, muntenegrenii au obţinut o lovitură liberă, vedeta Jovetic învingându-l pe Pantilimon cu o lovitură de cap. Totuşi, „tricolorii” puteau să câştige in-extremis acest meci în prelungiri, însă Stanciu şi-a bătut joc de un penalty în ultimul minut.

România a început, astfel, cu o remiză campania de calificare la Campionatul Mondial, nereuşind să profite de pasul greşit al Poloniei, 2-2 în Kazahstan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *