Sport

VIDEO: Peste 3.000 de clujeni au urmărit meciul României cu Franţa pe Cluj Arena. „Au fost şi francezi printre noi”

Meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal, Franţa – România, a putut fi vizionat şi pe cel mai mare stadion al Transilvaniei, Cluj Arena. Proiectul gândit de UBSC, prin care toate partidele de la Euro 2016 pot fi urmărite pe stadionul clujean, a adus încă de la meciul de debut peste 3.000 de suporteri, care au putut vedea partida pe cele două tabele de marcaj, dar şi pe un ecran amplasat pe pista de atletism.

În ciuda vremii nefavoribale, aceştia au venit la stadion şi au luat loc pe cele două niveluri de la tribuna I, cântând pentru „tricolori” în multe momente din meci. „Deşteaptă-te, române!” a fost fredonat în picioare de fanii prezenţi pe Cluj Arena, golul marcat de Bogdan Stancu producând o bucurie generală.

„A fost foarte frumos, multă lume. Eu am stat jos, acolo unde au fost vreo 2.000 de suporteri, cred, şi mai apoi am văzut că şi sus era lume. Am cântat pe aproape toată durata meciului, iar imnul l-am cântat în picioare, ca la meci. A fost o bucurie imensă la golul nostru, dar şi o dezamăgire pe măsură atunci când au marcat francezii golul doi. Atunci a fost şi momentul în care mulţi s-au ridicat să plece acasă. A fost şi un grup de vreo 20-30 de francezi care au venit la meci, cântând şi ei alături de noi, evident, însă, pentru Franţa”, a spus, pentru CJSport.ro, un fan care a urmărit meciul de pe Cluj Arena.

Următoarea partidă ce va putea fi vizionată de pe stadionul clujean va fi Albania – Elveţia, astăzi, de la ora 16:00, clujenii fiind invitaţi să se bucure şi de alte activităţi pregătite de organizatori între cele trei meciuri ale zilei.

După jocul din grupa României, vor mai avea loc, tot astăzi, meciurile Ţara Galilor – Slovacia, de la ora 19:00 şi Anglia – Rusia, de la ora 22:00.

Hai ROMANIA!!!În aceste momente susținem ROMÂNIA de pe Cluj Arena!!! Posted by EURO 2016 la Cluj Arena on Friday, June 10, 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *