Din oras

VIDEO Patinoar pe Calea Turzii: opt mașini au fost avariate

Ceața, poleiul și viteza care nu a fost adaptată la condițiile de drum au determinat producerea mai multor evenimente rutiere pe Calea Turzii soldate cu opt mașini avariate. Șoferii reclamă faptul că nu se putea urca din cauza poleiului, carosabilul nefiind curățat de cei responsabili.

Din primele informaţii, în această dimineaţă, pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-au produs mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. 

Până în acest moment, la Biroul Constatări Avarii Auto, s-au prezentat 8 conducători auto, implicaţi în evenimente rutiere. 

Astfel, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 5 autoturisme, unul cu 2 autoturisme implicate, iar un alt autoturism a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. 

În urma acestor evenimente, nicio persoană nu a fost rănită. 

Atât traficul general cât și mijloacele de transport în comun au fost afectate, mașinile care trebuiau să împrăștie sare ajungând la fața locului abia după ce pagubele au fost deja produse. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *