In vizor

VIDEO O groapă din Cluj a împlinit un ANIȘOR. Oamenii au sărbătorit-o cum se cuvine

Clujenii sunt extrem de ingenioși atunci când vine vorba să facă haz de necaz. Este și cazul a 10 tineri care au sărbătorit cum se cuvine o groapă de pe un drum din județ, cu ocazia împlinirii unui anișor de viață.

Da, un an a stat ditamai craterul pe drumul județean D150 Viișoara – Frata, fără să fie astupată. Locuitorii clujului nu sunt la prima acțiune de acest gen. În urmă cu trei ani, Ziar de Cluj scria despre grupul de cetățeni nemulțumiți care, în semn de protest, au ieșit în stradă să își astupe singuri găurile. Pentru cei care nu țin minte, actualul viceprimar Dan Tarcea făcea parte din acel grup de oameni. 

„Erau mulți care-și rupeau mașina în gropile din străzile municipiului. Iar edilul planta copaci în loc să remedieze. La nepăsarea lui, cei din colonia Sopor și-au asfaltat singuri strada. Așa că am făcut și noi ce am putut să arătăm că vrem să fim Capitală Culturală Europeană, nu capitală a gropilor. A fost o metodă de a susţine protestul clujenilor care şi-au asfaltat singuri strada şi de a-i spune domnului primar că e frumos să avem un Cluj verde, dar atâta timp cât se rupeau podurile sub oameni şi oamenii îşi asfaltau singuri străzile ziceam că altele ar fi trebuit să fie priorităţile municipalităţii”, declara Tarcea în acel moment, înainte să planteze flori într-o groapă, tot în semn de protest. O tempora! O mores!

CITEȘTE ȘI: Aici sunt gropile dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *