Rautacisme

VIDEO – Moment penibil pentru U Cluj: tricolorul României imprimat GREȘIT pe echipamentele de joc

Scris de 119

Cei care se află acum în conducerea echipei de fotbal Universitatea Cluj par să fie departe de valorilor și spiritul celor care de-a lungul timpului au purtat cu mândrie culorile alb-negru. Doar așa putem să ne explicăm greșelile care au dus echipa la un pas de retrogradare în Liga a-III-a. Azi azistăm la un alt moment penibil pentru U Cluj: pe tricoul echipei ce are o istorie de peste 100 de ani a fost imprimat greșit tricolorul României.

Universitatea Cluj și-a prezentat azi echipamentul de deplasare cu sigla noului sponsor al echipei. Tricou frumos, roșu ca ”șepcile roșii” cu hashtag UeștiTU, îmbrăcat de noua vedetă a clujenilor, Gabi Tamaș. Un amănunt important le-a scăpat însă, steagul României a fost imprimat GREȘIT. Ordinea culorilor este greșită. 

Nu putem decât să sperăm că și-au dat seama de greșeală și nu au imprimat astfel câteva zeci de tricouri. Dacă nu, le atragem noi atenția și le reamintim că ordinea culorilor în tricolor este: ALBASTRU GALBEN ROȘU.

Suporterii Universității sunt recunoscuți pentru naționalismul lor, iar o astfel de eroare este de neconceput. De altfel fanii i-au taxat imediat și au solicitat ștergerea filmulețului. 

Va rog ștergeți postarea !! Tricolorul este cu capul in jos !!!

De la ce țară e tricolorul ăla? Drapelul național al României începe cu albastru.

Cand vad tricoloru invers ma si uit “conci” . Asta-i Romania. Ne mai miram ca suntem mici.

Că echipa se zbate în mediocritate în subsolul Ligii secunde știm deja, că managementul echipei este foarte slab știm, dar măcar niște echipamente puteau să facă. De mai bine de o oră a fost postat acest video pe pagina oficială a echipei. Încă nu s-a sesizat nimeni să îl dea jos, măcar să nu se mai facă de râs. 

 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 14 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 19 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 20 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 22 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE