Rautacisme

Video – Lucrările pentru noua baza sportivă „La Terenuri” se desfășoară într-un ritm amețitor

Scris de 133

Marți, 28 aprilie 2020, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și reprezentanții Asocierii SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL-SC OPENTRANS SRL-SC ELECTROGRUP SA-SC CRIS GARDEN SRL-SC PROSPECT DRILL SRL – au semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții: „Reabilitare bază sportivă și amenajare parc, zona „La Terenuri” cartier Mănăștur”, după cum putem citi pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, de unde  mai aflăm:

Contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul „Reabilitare bază sportivă și amenajare parc, zona „La Terenuri” cartier Mănăștur” are o valoare totală de 5,5 milioane euro fără TVA – 26.581.616,15 lei fără TVA (5.537.836 euro la 4,8 lei/EUR) din care:

– servicii de proiectare în valoare de 501.360 lei (104.450 euro) fără TVA,

– servicii de asistență tehnică în valoare de 90.680 lei (18.890 euro) fără TVA și

– valoarea lucrărilor de execuție de 25.989.576,15 lei (5.414.496 euro) fără TVA).

Durata de realizare a investiţiei este de 16 luni (120 zile proiectare și 12 luni execuție).

În 29 iunie 2020, primarul Emil Boc anunța pe pagina sa de Facebook faptul că lucrările au început, urmând a fi finalizate în toamna anului viitor:

„Cluj-Napoca: au început lucrările la Baza sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur. Lucrările vor fi finalizate anul viitor în luna Septembrie”, scria Emil Boc, postând pe Facebook și următoarea dovadă foto a începerii lucrărilor:

Dacă lucrările au început în iunie, anul acesta, este timp berechet, așadar, până la anul în toamnă, să se tot stea pe șantier, doar la Cluj așa se fac lucrările publice! Din 12 luni, 10 mai mult se stă, iar apoi se trage tare pe ultima sută de metri și se finalizează lucrarea cu întârziere, ori se predă nefinalizată, așa cum a fost predat și parkingul Negoiu, din aceeași zonă!

Astăzi, pe șantierul noii baze sportive lucrau agale doar două utilaje: un excavator și un camion. În rest, liniște și pace! De altfel, la fața locului, chiar și utilajele care stăteau erau puține: 3 roabe, un excavator mai mic, un utilaj de tasat terenul, o dubă, o Dacie, două toalete, un aparat de cafea, minimul necesar, ca să arate zona a șantier, nu a teren scurmat și deocamdată părăsit!

Ziar de Cluj a filmat astăzi, de la ultimul etaj al parkingului Negoiu, modul amețitor în care se lucrează la noua bază sportivă a Clujului:

Păi, nu e fain la Cluj? Iei un ban, dar stai pe spate!ULTIMA ORĂ

 • Acum 58 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 59 mins Sanatate
  Crește numărul spitalizărilor: 35 de copii sunt internați cu COVID-19. Au fost depistate 162 de noi cazuri de COVID-19 la Cluj.
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 5 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 7 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 10 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 10 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 10 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 11 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE