Din oras

VIDEO Încă un jaf în Cluj. 12.000 de lei – furați din seiful unei săli de jocuri

Un tânăr de 24 de ani a reușit să sustragă dintr-o sală de jocuri 12.000 de lei. Acesta a intrat în incinta localului având fața acoperită și a amenințat angajatul societății cu un corp ascuțit și a reușit să fure din seif 12.000 de lei rezultați din incasări. Conform Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, s-a stabilit că între între tânărul depistat și angajatul societății exista o înțelegere prealabilă pentru a sustrage banii. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat și reținut un tânăr care, în urma unei înțelegeri prealabile cu angajatul unei săli de jocuri, a reușit să sustragă 12.000 de lei din seiful societății.

”La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la comiterea unei tâlhării într-o sală de jocuri din cartierul Gheorgheni. Prin apel 112 se anunța faptul că o persoană, care avea fața acoperită, a pătruns în incinta localului public, și, prin amenințarea angajatului societății cu un corp ascuțit, a reușit să sustragă peste 10.000 de lei din seif, după care a fugit.

Polițiștii au demarat de îndată verificări și, în scurt timp de la sesizare, au reușit să identifice un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Dej, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat pe raza cartierului Mărăști, din Cluj-Napoca. Pe parcursul cercetărilor, tânărul a recunoscut fapta și a restituit banii sustrași, respectiv 12.000 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, tânărul în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. De asemenea, angajatul societății, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Sălaj, este cercetat de către polițiști.

În urma acțiunilor întreprinse, banii au fost recuperați.

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *