In vizor

VIDEO Imagini cu momentul CRIMEI din bar au fost făcute publice de poliție! BESTIA a fost capturată în mijlocul CLUJULUI

În martie 2019, criminalul Shane O’Brien a fost prins de polițiștii clujeni în mijlocul orașului. Imaginile au fost surprinse de către reporterul Ziar de Cluj și îl prezintă pe O’Brien pus la pământ de către „mascați”. 

Shane O’Brien era în acel moment cel mai căutat infractor din Maria Britanie, după ce a omorât un om în 2015. În octombrie 2017, O’Brien a fost arestat în Praga, sub suspiciunea de daune criminale. Folosea numele fals Enzo Mellonceli, dar în ciuda faptului că era vânat masiv la nivel internațional, poliția cehă nu a verificat amprentele din baza de date europene, așa că Shane O’Brien a dispărut din nou. Pe capul criminalului a fost pusă și o recompensă în valoare de 50 000 de lire sterline. Din fericire, polițiștii clujeni nu au mai făcut gafele colegilor cehi. 

CITEȘTE ȘI: Cine e criminalul din Marea Britanie, prins de polițiștii clujeni. Shane O’Brien a ucis un tânăr într-un bar din Londra, în octombrie 2015 VIDEO

La patru ani de la crimă, autoritățile din Marea Britanie au publicat imagini (în care a fost editat momentul înjunghierii) cu victima și cu călăul său în Bar. Josh Hanson a fost înjunghiat mortal într-un local din cartierul londonez cartierul Hillingdon, în octombrie 2015. El a fost înjunghiat în gât și a murit pe loc. După crimă, O’Brien a ieșit liniștit din bar și și-a văzut de drum.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *