In vizor

VIDEO EXCLUSIV! Monica Iacob Ridzi va fi eliberata din inchisoare. Decizia poate fi atacata

Scris de 1,901

UPDATE 15:00

Monica Iacob Ridzi va fi eliberata. Cererea de eliberare conditionata a fost admisa de completul de judecata de la Judecatoria Gherla. Decizia nu este definitiva. Ea poate fi contestata in termen de 3 zile. 

La sedinta de azi dimineata, Monica Iacob Ridzi a izbucnit in plans in fata instantei cand a vorbit despre copiii sai. “Crucea pe care o duc ma apasa tot mai greu”, a spus fostul ministru in fata judecatorului. Ziar de Cluj va arata in exclusivitate imagini video. 

Iata ce a declarat astazi, fostul Ministru, Monica Iacob Ridzi, in fata instantei, la Judecatoria Gherla. 

“M-am rugat la Dumnezeu in fiecare zi sa pot sa ajung in fata dvs, sa cer eliberarea conditionata (…) A fost o perioada extrem de dificila. Numai Dumnezeu stie ce este in sufletul meu si cred ca situatia mea este una aparte si rogrespectuos si Onorata Instanta si reprezentantul Parchetului sa aiba in vedere toate aspectele relevante in prezenta cauza. Mi-e greu sa va descriu in cuvinte cat de mult sufera cei doi copii. Fetita mea avea 1 an si 4 luni in momentul condamnarii mele. In prezent are 4 ani si 2 luni si ma roaga in fiecare zi sa merg acasa. Refuza sa mearga la gradinita in lipsa mea. Scuzati-mi emotiile, dar sunt om, am sentimente, sunt mama si ma emotionez profund de cate ori ma gandesc la copiii mei. (…) Lasarea mea in detentie si orice zi in plus in care voi fi despartita de copiii mei nu face decat sa agraveze atat situatia medicala a celor doi copii minori, cat si situatia mea. Va rog respectuos sa admiteti propunerea Comisiei de Eliberare Conditionata in ceea ce ma prive!  Avand in vedere ca am respectat toate conditiile impuse de lege pentru a beneficia de eliberare conditionata, inainte de a intra in vigoare LEgea 169/2017, lege care ofera cele 6 zile considerate ca executate pentru fiecare 30 de zile executate in conditii necorespunzatoare. Va rog sa ma credeti ca sunt momente in care simt ca ma prabusesc”, a spus Monica Iacob Rizdi izbucnind in plans. 

Dupa terminarea sedintei de judecata, Monica Iacob Ridzi a fost condusa spre duba care a dus-o inapoi in Cluj-Napoca, la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla, unde sunt detinute femeile. Fostul ministru asteapta sa vada daca va fi eliberat conditionat. Mai multe, cititi aiciULTIMA ORĂ

 • Acum 17 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 19 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 21 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 23 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 24 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]