Sport

VIDEO: CFR Cluj, echipă de play-off. Ardelenii au bătut Iaşiul şi au „spart” plutonul primelor şase clasate

CFR Cluj s-a impus la limită, 1-0, în meciul cu Poli Iaşi, unicul gol al meciului fiind reuşit de Filipe Nascimento. În urma acestui rezultat, clujenii au ajuns, pentru prima oară în acest sezon, pe un loc de play-off în clasament.

Echipa lui Vasile Miriuţă a început determinată să încheie rapid conturile cu foraţia moldoveană, însă ghinionul, imprecizia şi, în special, Grahovac s-au opus deschiderii scorului în dreptul CFR-ului, la pauză cele două echipe intrând la egalitate, 0-0. Repriza secundă a început perfect pentru ardeleni, după aproximativ 10 minute măiestria lui Filipe Nascimento ieşind la iveală.

Portughezul a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, plonjonul lui Grahovac fiind degeaba, scorul devenind 1-0. Golul din minutul 58 avea să calmeze complet jocul, până la final doar Creţu apropiindu-se periculos de gol, reluarea sa cu capul fiind respinsă de către Marc.

CFR a câştigat, astfel, cu 1-0 şi a ajuns până pe locul cinci în clasament, fiind nevoită să aştepte finalul rundei pentru a vedea dacă va rămâne pe un loc de play-off înaintea ultimei etape a turului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *