In vizor

VIDEO Cetățenii din Apahida reclamă depozite ilegale de deșeuri. Poliția Locală Apahida, dezminte

O mașină de mare tonaj a fost surprinsă în timp ce descărcarca deșeuri din construcții pe marginea drumului dintre Apahida și Cojocna. Femeia care ne-a contactat și care a realizat filmarea susține că i s-a părut suspect faptul că respectiva mașină nu avea numere de înmatriculare. 

„Pe drumul dintre Apahida și Cojocna, pe marginea drumului descărca o mașină de mare tonaj deșeuri din construcții. Am oprit să văd despre ce este vorba pentru că era împotmolită. Avea numerele luate și o altă mașină tot de tonaj mare încercau să o scoată de acolo, dar nu au putut. Am sunat la 112 și după vreo jumătate de oră a venit Poliția Locală din Apahida. Între timp mașina care avea numere și pe care am filmat-o a plecat de la fața locului. A venit o altă mașină, apoi au plecat și a rămas mașina împotmolită acolo. Și acum e tot acolo. Am văzut că Poliția a luat ceva date, probabil ale șoferului pentru că mașina era fără numere. Au fost și agresivi, m-au întrebat „Ce vreau?”. E o altă mașină cu aceleași numere, au prelatele puse pe ele, probabil au vrut să descarce în același loc”, a declarat pentru Ziar de Cluj femeie care a realizat filmarea.

Ziar de Cluj a contactat și Poliția Apahida care susține că sesizarea privind depunerea ilegală de deșeuri nu se confirmă, că de fapt respectiva firmă vrea să contruiască pe acel teren o parcare. 

„Nu sunt deșeuri. Acolo e o proprietate privată. Omul își face acolo o parcare. E foarte bine că cetățenii ne anunță, pentru că noi mergem să verificăm. Nu se confirmă depozitarea ilegală de deșeuri”, a declarat polițistul local care a răspuns la sesizarea venită din partea femeii.

În continuare însă rămâne întrebare, dacă nu au nimic de ascuns și tot ce fac e legal, de ce mașina care descărca acele deșeuri sau materiale nu avea numere de înmatriculare, dar și de ce au devenit agresivi în momentul când au relizat că sunt filmați. 

Cetățeanul care a făcut sesiarea la 112 a declarat că va face sesizare și la Garda de Mediu, poate că ei vor ajunge la un alt rezultat decât Poliția Locală Apahida. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *