Din oras

VIDEO Beat criță, un bărbat își face "plinul" cu ÎNCĂ un bax de bere într-un supermarket din Cluj. TU ce părere ai? Se bea prea mult în România?

Un bărbat în stare avansată de ebrietate a fost filmat, sâmbătă seara, într-un supermarket din Cluj-Napoca, în timp ce se „alimenta” cu și mai mult alcool. Individul era atât de beat încât abia se mai ținea pe picioare. Cu toate acestea, așa cum se vede din imagini, acesta a reușit să-și plătească berile și să iasă din magazin fără ajutor din partea angajaților sau clienților.

Potrivit unui raport oficial realizat de Organizația Mondială a Sănătății, România ocupă locul al treilea în UE în ceea ce privește consumul de alcool per locuitor., Ardealul fiind pe locul 3 la consum, după Oltenia și Moldova. 

Tu ce părere ai? Beau românii prea mult? Spune-ți părerea în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe pagina de Facebook „Ziar de Cluj”

Ziar de Cluj și NCN TV iti ofera 200 de lei pentru fiecare filmulet interesant pe care il faci cu telefonul, fie ca e vorba de accidente, filmari dupa accidente, batai, situatii inedite (oi, capre sau girafe in trafic). SINGURA CONDITIE: sa nu il mai dai la alte ziare sau sa il pui la tine pe facebook. Daca ai un filmulet interesant, da-ne SMS sau scrie-ne pe WhatsApp la 0720 00 88 88 si te contactam imediat! Salveaza acest numar in agenda ta telefonica, nu se stie niciodata!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *