Eveniment

VIDEO Accident grav pe Calea Turzii. O motocicletă, făcută praf de un autoturism

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii. O motocicletă a fost lovită de un autoturism, iar din imagini se poate vedea cum impactul a fost unul de o duritate semnificativă. 

„Tot ce vă pot spune momentan e că persoana de pe motocicletă e conștientă. Vom reveni cu detalii de la fața locului”, a declarat Biriș Andrei, purtătorul de cuvânt ISU Cluj, pentru Ziar de Cluj.

UPDATE: Conform ultimelor informații, motociclistul e în afara oricărui pericol, însă s-a ales cu piciorul rupt. „O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12.20, iar echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului de cca 30 ani, care conducea motocicleta. Acesta a fost transportat la spital, conștient, cu suspiciune de fractură la un membru superior”, au comunicat reprezentanții ISU. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *