Sport

Victorie FABULOASĂ a Sănătății Cluj în Cupa României, contra Viitorului!

„Am arătat că dacă vrei, poți! Sănătatea maximă este pentru toți”, așa sună un vers al faimosului imn al Sănătății Cluj. Fără nicio glumă, nu există în fotbalul românesc un David mai pregătit să îl doboare pe Goliath atât de des ca și Sănătatea Cluj.

Sănătatea Cluj este cu siguranță cea mai atipică echipă de fotbal din România și implicit din Cluj-Napoca. „Virușii verzi” stau liniștiți în Liga a 3-a, dar când vine vorba de Cupa României sunt deja „bestia nerra”, așa cum spun italienii. Astăzi, Sănătatea Cluj a reușit cu siguranță cea mai mare victorie din istorie, reușind să învingă Viitorul Constanța cu 1-0. Vorbim despre deținătoarea trofeului și despre o echipă de top în Liga 1.

Performanța e cu atât mai mare, în condițiile în care Gică Hagi a trimis în teren o echipă extrem de puternică, alcătuită din Cojocaru – Leca, Țîru, Iacob, Filip – C. Matei, M. Dulca, Casap – Calcan, G. Ganea, Pitu. Pentru Sănătatea au făcut istorie Lăzărescu – Mic, Rada, D. Matei, Pauc – Tîrlea, L. Rus, Ciupe, Creț – D. Roman, Ceaca. Golul victoriei a fost înscris de Rus în minutul 13. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *