Rautacisme

Viceprimarul Tarcea a descoperit TikTok-ul. Și postează video-uri penibile

Viceprimarul Tarcea, din proprie inițiativă sau la ordinele șefului Boc, a decis să fie și el mai prezent pe rețelele de socializare. Doar că ce să vezi, el sau cei care îl sfătuiesc nu prea au habar de cum se face content pentru TikTok, astfel că viceprimarul Clujului este surprins în ipostaze penibile.

Ieri, viceprimarul Tarcea a postat pe contul de TikTok (noroc că are doar 100 de umăritori) și apoi și pe pagina sa de Facebook, un video cu el care merge la muncă. Ce relevanță o fi având pentru clujeni să îl vadă pe Tarcea cum intră în Primărie și apoi merge până la el în birou? Asta se întreabă și doi dintre urmăritori: care o fi scopul acestui video? Singurul lucru spus d e viceprimar este: „Bună dimineața. Începe o nouă zi de lucru”.

Probabil că Dan Tarcea a vrut să le arate clujenilor că el merge la birou și că lucrează. O fi crezând că sunt clujeni care cred că el face altceva în Primărie?
Este evident că Tarcea nu face parte din generația care are TikTok-ul la degetul mic, astfel că dacă tot își dorește să fie mai prezent în mediul online, trebuie să își ia un consilier, pe cineva care să îl ajute să aibă un conținut relevant, altfel ajunge în sfera penibilului.