Eveniment

Viceprimarul din SUATU a fost găsit spânzurat. Nimeni nu înțelege de ce a recurs la acest gest

Viceprimarul din comuna Suatu, Nagy Ștefan (UDMR), dispărut de acasă de vineri, a fost găsit, duminică, spânzurat, într-o livadă de la marginea localității.

”Azi, în jurul orei 10.30, bărbatul de 49 de ani, din comuna Suatu, județul Cluj a fost găsit fără viață, spânzurat. Cadavrul acestuia a fost identificat în extravilanul localității Suatu, județul Cluj, în urma unor evaluări primare, fără semne vizibile de violență.

Activitățile de căutare coordonate de Serviciul de Investigații Criminale au fost demarate la data de 13 ianuarie a.c., fiind implicate în jur de 100 de persoane în total, atât localnici, cât și polițiști, jandarmi, voluntari din cadrul CERT, specialiști criminaliști, dar și echipaje canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Asociației Câini de Salvare Transilvania”, precizează anchetatorii.

Primarul Szobo Mihaly a declarat pentru Cluj24 că este afectat de moartea subalternului său și că nu își poate explica acest gest.

”A fost găsit duminică dimineață, spânzurat. Pe hotar este o livadă și o căbănuță de lemn și acolo a fost găsit, afară, la colțul cabanei. E trist ce s-a întâmplat, nu știu de ce a ajuns să se spânzure. Nouă, la Primărie, nu ne-a zis nimic că ar fi avut ceva probleme”, a spus primarul.

Cadavrul viceprimarului urmează să fie dus la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei.

Viceprimarul comunei Suatu, Nagy Ștefan, era căutat de familie, după ce a dispărut vineri de acasă.

”Tatăl meu, Nagy Ștefan, a plecat de la domiciliu (comuna Suatu, Jud. Cluj) în data de 13 Ianuarie, dimineața în jurul orei 07:00 și nu s-a mai întors acasă.

La data dispariției purta salopetă de lucru de culoare albastră, o vestă neagră și era încălțat cu cizme.

Rog persoanele care l-au văzut, sau au informații despre el, să mă contacteze la numărul de telefon: 0758451272(Vă rog să sunați doar dacă aveți informații clare/sigure. Fiți OAMENI!), sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție”, făcea un apel public fiica viceprimarului.

”Așteptăm persoanele care vor să ajute la căutare, să vină in centrul satului Suatu, în fața primăriei, duminică dimineața la 08:30. Dacă este cineva care deține dronă, ar fi de mare ajutor.  Mulțumim frumos anticipat!”, a mai spus acesta.