Din oras

Vicepremierul Vasile Dancu a donat pentru cauza lui Robert Lukaci

Cauza lui Robert Lukaci a impresionat toata tara. De la oameni simpli pana la oameni cu functii inalte, cei care au sarit in ajutorul clujeanului au facut posibila achizitionarea noului carucior. Acum se strang bani pentru a-i achizitiona lui Robi o locuinta. Printre oamenii care au donat se numara si vicepremierul clujean, Vasile Dancu. Informatia a fost postata pe pagina de Facebook a lui Liviu Alexa, unul dintre cei care a ajutat la strangerea de fonduri.

“In week-end, am primit un sms de la domnul Vasile Sebastian Dancu! Era sa imi pice mobilul din mana: „Draga Liviu, te rog transmite-mi numarul de cont al lui Robi, vreau sa contribui si eu la visul lui. E un baiat exceptional si merita tot sprijinul nostru”.

Azi, pe extrasul lui Robi de la banca, a aparut si donatia. Suma e semnificativa, dar nu o sa o spunem, stiu ca domnului Dancu nu ii place sa faca tapaj. Va dati seama? Ditamai vicepremierul Romaniei nu a uitat sa fie om, in primul rand, apoi clujean si a facut acest gest simplu si minunat! Asta va fi stire de „nationala”! Felicitari, domnule profesor!

Donati si voi cat puteti, ca sa ii cumparam lui Robi un acoperis deasupra capului:

Titular cont Lukacs Robert
CNP 1810818125874
Cont EURO RO79BTRLEURT00M5623902
Cont RON RO94BTRLRONCRT00M5623902”, a precizat Liviu Alexa pe Facebook.

Alexa si Ioan Pugna s-au ocupat de campania de strangere de fonduri pentru Robi, iar diseara vor fi prezenti alaturi de el in emisiunea La Maruta de pe Pro TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *