Sport

Veşti bune de la Halep înaintea duelului cu Germania: “Sunt mult mai încrezătoare şi mai motivată decât la meciul cu Cehia”

Numărul 6 WTA, Simona Halep, nu mai are probleme din punct de vedere fizic înaintea confruntării cu Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale de Fed Cup.

Dacă prezenţa ei la meciul cu Cehia, din februarie, a fost pusă sub semnul întrebării tocmai din cauza stării ei de sănătate, de această dată Halep a spus că este aptă 100% şi aşteaptă cu încredere meciurile de sâmbătă şi duminică, scrie CJSport.ro.

“Mă simt mult mai bine acum decât la meciul cu Cehia, sunt complet sănătoasă, am câteva meciuri în America pe care le-am câştigat, sunt mult mai încrezătoare şi mai motivată. Îmi doresc acum să câştig ambele meciuri, să fie mai bine decât cu Cehia. Va fi un meci dificil, dar toate suntem pregătite şi cu siguranţă vom face bine. Am câştigat toate meciurile cu Kerber de până acum, dar aşa a fost şi înainte de jocul cu Cehia… Într-adevăr, am un avantaj că am câştigat cu Petkovic de multe ori, cu Kerber, dar fiecare meci e diferit, însă sper să fie bine şi de această dată”, a spus jucătoarea numărul unu a României, de la care lumea se aşteaptă la două victorii în acest weekend.

La meciul din februarie, Halep a pornit cu stângul, pierzând primul meci cu Pliskova, dar a preluat conducerea pentru echipa sa a doua zi, după ce a învins-o pe Kvitova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *