Din oras

Verificarea de la Cluj Arena a Corpului de control al Guvernului nu s-a incheiat

Scris de 273

Actiunea de verificare a Corpului de Control al premierului la Consiliul Judetean, inceput la finalul lunii iulie nu s-a incheiat inca. Intr-un raspuns oficial remis Ziar de Cluj, Biroul de presa al Guvernului arata ca actiunea de control este in desfasurare.

“Corpul de control al primului-ministru desfasora, incepand cu data de 28.07.2014,  o actiune de control la Consiliul Judetean Cluj. Actiunea de control are ca obiectiv verificarea modului de utilizare a sumelor alocate bugetului propriu al judetului Cluj din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru finantarea obiectivului de investitii “Stadion la standard international respectand normele UEFA si FIFA pe amplasamentul stadionului Ion Moina”, potrivit dispozitiilor H.G. nr.1378/2010 privind alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2010, pentru judetul Cluj. Controlul  este in desfasurare, urmand  ca la finalizarea acestuia echipa de control sa  intocmeasca raport de control”, au aratat reprezentantii Guvernului.

Sursele Ziar de Cluj arata ca actiunea de control ar viza printre altele si felul straniu in care s-a facut atribuirea din 19 ianuarie 2011 (100 067), negociere fara anunt de participare in valoare de 38.699.913 lei. Justificarea alegerii procedurii de negociere, fara publicare prealabila a unui anunt de participare a fost “situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta”. Contractul era pentru efectuarea de lucrari la pista de atetletism, ascensoare, nocturna teren de fotbal, sistem wireless pentru transmitere date in timp real.

In 2010 Guvernul a alocat 60 de milioane de lei pentru sprijinirea proiectului Cluj Arena.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 2 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 4 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 5 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 5 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 7 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 7 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 8 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 9 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 10 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 22 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 23 hours FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE