Din oras

Veniți de luați Untold cu chirie! Chirii umflate și la cazările în căminw

Scris de 592

Până la UNTOLD 2022 mai sunt trei săptămâni. În Hașdeu, se închiriază o cameră cu 500 de euro pentru 4 zile de muzică pe stick, cameră care, în mod normal, costă 100 de lei pe săptămână. Sunt disponibile 5.000 de locuri de cazare în cămine și hoteluri. La suta de mii de festivalieri, e ca o picătură de apă în Sahara. Așa că și prețurile sunt pe măsură.

La un fel de ”ia-mă, nene” al cazărilor, avem următoarele prețuri (orcum prețurile sunt substanțial mai mari decât acum un an, când, oricum, erau nesimțit de mari pentru ce se oferea):

În CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 3 sau cu 4 paturi în căminele Universității Tehnice (UTCN 4) și ale Universității Babeș – Bolyai (UBB- Economica II). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop. Opțiunile disponibile sunt:

 • Camere Confort (Cămin UTCN) – 2547 RON (taxe incluse) / 4 nopți – baie proprie, 4 persoane în cameră
 • Camere Confort (Cămin UBB ) – 2638 RON (taxe incluse) / 4 nopți – baie proprie, 3 persoane în cameră

Și mai avem:

 • Hoteluri/pensiuni 3  stele – de la 2700 RON (taxe incluse) / 4 nopți –  2 persoane în cameră / mic dejun inclus
 • Hoteluri 4  stele – de la 3213 RON (taxe incluse) / 4 nopți – 2 persoane în cameră / mic dejun inclus
 • Hoteluri 5 stele – de la 4205 RON (taxe incluse) / 4 nopți – 2 persoane în cameră / mic dejun inclus

Prin urmare, pachetul la un hotel de cinci stele, pentru patru nopţi de cazare cu mic dejun, în perioada 4-8 august, a ajuns la 15.000 de lei (cam 3000 de euro) în camera dublă standard şi 17.000 de lei în camera dublă premium. Vorbim și despre cel mai nou hotel din Cluj, care are locația chiar în interiorul incintei festivalului, Parcul Central, dat pentru nimic să-și facă afacerea un plod de sereist de Sebeș-Alba. Clujenii nu au ce căuta în Parcul Central în perioada festifalului, dar vine ”festivalul” la ei în case prin decibelii râgâiți până în zori timp de 4 nopți când și legea este abrogată în Cluj-Napoca.

De ani de zile se vorbește despre această nesimțire, cea de a urla sub geamul spitalelor și de a băga în nesomn zeci de mii de clujeni, dar nesimțiții administratori, atât cei publici, cât și cei ai festivalului, nu au făcut ce au promis: antifonarea zonei.

După care vin ofertele bunilor clujeni care cred că se îmbogățesc cu ocazia mizeriei de festival când orașul este pus preș la picioarele unei afaceri pornite sulfuros din banii publici ai Clujului.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 10 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 12 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 13 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 13 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 15 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 15 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 17 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 18 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE