Din oras

Vasile Dancu, gargara superba pentru naivii din PSD: "Schimbarea începe de la Bistriţa, prin acceptarea mai multor tineri și prin democrație internă". Dancu a umplut listele PSD Cluj cu obositi politici, nu cu tineri: Cordos, Cuibus, Laura Pop, Salatioan

Foarte tare e domnul profesor Vasile Dancu! E ca un Luceafar al PSD-ului national, cum apare domnia sa, cum totul se lumineaza, ceea e era intunecat pana deunazi clar se face, ceea ce era esec succes inseamna, cand zice domnul Profesor ca totul va fi bine si reforma „stangii rationale” se va face, oamenii trebuie sa pice pe spate si sa asculte, cand zice reputatul sociolog ca motiunea de cenzura ratata de PSD e un act care va scadea cota PNL, trebuie sa aruncam la gunoi manualele de strategie politica, cand spune presedintele Consiliului National ca e meritocratie in PSD, noi nu mai trebuie sa chestionam afirmatia sa, ci sa o inghitim. 

Asa si la Bistrita, acum cateva zeci de ore, domnul Profesor s-a dus sa imparta lumina. I-a asezat pe niste tineri mumos intr-o curte punandu-i sa ridice nefericit si nazist mainile in aer:

Apoi, domnul Profesor a tunat:

„Ceea ce Bogdan Ivan a vrut să fie o poză de grup a ieşit, după părerea mea, un eveniment naţional foarte important pentru reconstrucţia partidului. Pentru că eu cred că, în acest moment, semnul schimbării partidului îl dăm aici, de la Bistriţa. Vreau ca acest eveniment al vostru să fie un eveniment care să lase urmă în conştiinţa partidului, în acest moment. Noi am mai încercat să schibăm partidul, pornind din altăparte decât din Bucureşti. Am încercat ceea ce am numit-o noi atunci cu speranţă „o primăvară de la Cluj”. A fost înfrântă ca şi „primăvara de la Praga”. Primăvara de la Praga a câştigat după 20 de ani, acum sper ca „primăvara de la Bistriţa” sî câştige partidul după 15 ani de când am fost noi înfrânţi la Cluj de propriul nostru partid care nu dorea reformă”, a transmis Vasile Dâncu.

Atata doar ca domnul Profesor una fumeaza si alta expira. La Cluj, Dancu si-a dat girul pe listele cu locuri eligibile aburcand personaje politice penibile, obosite, invechite, nicidecum tineri: e meritocratie in discursuri, dar pe lista e baluba.

Ia sa mai citim cateva „aspecte” de la presedintele Dancu, din care aflam cat e el de mesianic, adicatelea, tot ce propune el e „ultima sansa” a noastra ca pesedisti, altfel, daca nu ii ascultam invatamintele, muri-vom in ignoranta noastra. Doamne, ce prosti am fost si cum ne luminam acum ca pesedisti!

 

„Vasile Dâncu a adăugat că astfel va putea fi valorificată „ultima şansă” de schimbare a partidului,iar începutul este cu fiecare membru de partid.

„Prima schimbare trebuie să fie a noastră. Or, cel mai simplu ne schimbăm în momentul în care acceptăm mai multă democraţie internă, acceptăm mai mulţi tineri. Practic, noi nu putem schimba singuri, trebuie să-i lăsăm pe alţii să vină să ne ajute. Este greu pentru că noi nu ne batem numai cu PNL. În acest moment noi ne batem cu noi înşine, pentru a putea să ne stabilim mai bine misiunea”, a mai spus preşedintele CN al PSD”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *