In vizor

Valentin Suciu, soțul primăriței din Chinteni, a rezistat la conducerea Gărzii de Mediu Cluj șapte luni

Desemnat șef al Gărzii de Mediu Cluj la începutul lunii septembrie 2018, Valentin Suciu, soțul primarului din Chinteni, Lucia Suciu, a renunțat după aproximativ șapte luni. Motivul: prea puțini bani și prea multe responsabilități. Înainte să fie comisar șef, Suciu era un simplu funcționat în instituție și pensionar, după ce a ocupat funcția de comisar șef în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Valentin Suciu nu mai este comisar șef al Gărzii de Mediu Cluj de aproximativ trei luni. Lucia Suciu a declarat pentru Ziar de Cluj că soțul său a plecat de bună voie. A decis că așa este mai bine pentru el, mai ales că salariul era foarte mic în comparație cu presiunea mare și prea multe responsabilități. Anul trecut, Suciu a fost desemnat prin ordin de ministru.

Valentin Suciu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Locul său a fost luat de Dorina Oprean.

Valentin Suciu are cinci terenuri în intravilan, două terenuri agricole și patru case. Este și proprietarul a două autoturisme – un Jeep Cherokee și un Nissan Terrano – , un tractor, un ATV și o remorcă Rena. Potrivit ultimei declarații de avere depusă în 2016, a declarat venituri în valoare de 52.939 lei.

Valentin Suciu l-a înlocuit anul trecut pe Ioan Burj, care a fost numit pe linie politică, din partea ALDE, în toamna lui 2017. Burj a fost mutat din Bistrița și l-a înlocuit pe Marius Triță, care a demisionat în urma unei vizite a ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *