Din oras

Val de nemulțumiri după anunțul CTP de modificare a traseului liniei M26. ”Multă lume coboară în Piața Mihai Viteazul”

Scris de 1030

Zeci de locuitori din comuna Florești, care fac naveta în Cluj-Napoca, au reacționat nemulțumiți de anunțul CTP de a modifica, din 16 ianuarie, traseul liniei de autobuz M26 și cer companiei să renunțe la această idee, scrie Cluj24.ro.

Floreștenii au început să bombardeze CTP cu mesaje în care susnțin că folosesc în proportie de 99% linia M26 care, în prezent, are un treseu extrem de bun, ajungand pana in Piata Mihai Viteazul, cu retur pe strada Memorandumului.

”Cand a fost adoptat acest traseu mi-am spus, si nu sunt singurul, „uite, dom’le, cineva a gandit bine acest traseu”. Din nefericire, am citit o stire prin care eram anuntati ca se va reveni la vechiul traseu, din motive de scurtare a timpului de parcurs.

Acuma, ma intreb eu ca cetatean, oare nu ar fi mai bine suplimentarea numarului de autobuze pe aceasta linie si nicidecum revenirea la vechiul traseu, deoarece acest lucru incurca sute de oameni care merg si vin de la munca?

Pe propria raspundere mentionez ca multa lume coboara in Piata Mihai Viteazul, la fel, multa lume foloseste ca statie pentru a se intoarce in Floresti, statia de pe Memorandumului.

Revenirea la vechiul traseu ar ingreuna mult deplasarea spre locurile de munca pentru sute de oameni, aglomerarea celorlalte alternative si diluarea timpului nostru, al cetateanului, pe care il petrecem spre si dinspre locurile noastre de munca.

In consecinta, va rog sa nu modificati traseul, acesta fiind bine gandit si extrem de util tuturor. Sunt convins ca sunt in asentimentul a sute de floresteni care v-ar multumi sa pastrati traseul asa cum este.

In speranta ca veti analiza rugamintea mea si o veti gasi oportuna, va asigur de intreaga mea consideratie”, a transmis unul dintre locuitorii nemulțumiți.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 mins Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 48 mins Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 1 hour In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 1 hour In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 3 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 3 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
 • Acum 5 hours Politica
  În calendarul anului școlar viitor, vacanța de primăvară nu cuprinde nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox. Păi, politicienii noştri serbează numai Paştele Cailor
 • Acum 6 hours Din oras
  Cel mai urmărit prezentator de evenimente: Alin Sălăjean, de departe cel mai popular din breaslă pe social media
 • Acum 6 hours Eveniment
  E LUNI, LUMEA SE GRĂBEȘTE LA SPITAL: Accident grav între Gilău și Căpușu Mare
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ: O minoră de 17 ani a decedat într-un accident grav la Bucea
 • Acum 19 hours Politica
  Nicolae Ciucă, în ședința PNL de la Vila Lac: ”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”
 • Acum 20 hours Politica
  DOMN’ PROFESOR DE CONSECVENȚĂ: Ieri, Vasile dÎncu vroia privatizarea învățănântului gimnazial, azi vrea ”echitate” la admiterea în liceu și la probele de BAC
 • Acum 1 day Din oras
  Peisagistică cu barda în Parcul Farmec, gunoiae în loc de rațe pe Canalul Morii
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE