Din oras

Val de nemulțumiri după anunțul CTP de modificare a traseului liniei M26. ”Multă lume coboară în Piața Mihai Viteazul”

Zeci de locuitori din comuna Florești, care fac naveta în Cluj-Napoca, au reacționat nemulțumiți de anunțul CTP de a modifica, din 16 ianuarie, traseul liniei de autobuz M26 și cer companiei să renunțe la această idee, scrie Cluj24.ro.

Floreștenii au început să bombardeze CTP cu mesaje în care susnțin că folosesc în proportie de 99% linia M26 care, în prezent, are un treseu extrem de bun, ajungand pana in Piata Mihai Viteazul, cu retur pe strada Memorandumului.

”Cand a fost adoptat acest traseu mi-am spus, si nu sunt singurul, „uite, dom’le, cineva a gandit bine acest traseu”. Din nefericire, am citit o stire prin care eram anuntati ca se va reveni la vechiul traseu, din motive de scurtare a timpului de parcurs.

Acuma, ma intreb eu ca cetatean, oare nu ar fi mai bine suplimentarea numarului de autobuze pe aceasta linie si nicidecum revenirea la vechiul traseu, deoarece acest lucru incurca sute de oameni care merg si vin de la munca?

Pe propria raspundere mentionez ca multa lume coboara in Piata Mihai Viteazul, la fel, multa lume foloseste ca statie pentru a se intoarce in Floresti, statia de pe Memorandumului.

Revenirea la vechiul traseu ar ingreuna mult deplasarea spre locurile de munca pentru sute de oameni, aglomerarea celorlalte alternative si diluarea timpului nostru, al cetateanului, pe care il petrecem spre si dinspre locurile noastre de munca.

In consecinta, va rog sa nu modificati traseul, acesta fiind bine gandit si extrem de util tuturor. Sunt convins ca sunt in asentimentul a sute de floresteni care v-ar multumi sa pastrati traseul asa cum este.

In speranta ca veti analiza rugamintea mea si o veti gasi oportuna, va asigur de intreaga mea consideratie”, a transmis unul dintre locuitorii nemulțumiți.