Rautacisme

USR-icul Viorel Baltaretu, deputatul necunoscut al Clujului, vrea sa fie „primar” cu 52 de vizualizari

E incredibil ce a ajuns organizatia USR Cluj! O tristete enorma! Nici macar un sfert de motiv de interes din partea presei nu mai suscita! Inainte mai era un Ungureanu, un Gotiu, mai era o vibratie! Asa e cand organizatia tinatorilor de carici cu penseta, adica fosta PLUS, a fost lasata sa capuseze organizatia: s-a dus dracului tot.

Noua garnitura de parlamentari a reusit performanta sa fie mai slaba si mai terna decat cuplul Moisin-Sarmas, ceea ce era greu de crezut. Total defazati de la problemele reale ale Clujului, oamenii astia au mancat degeaba salariile babane de parlamentari. Molnarica-Fantomica? NIMIC. Bordei, pornofilul? NIMIC!

Baltaretu ce a mai saltaretu ca un peste Koy in caldare, dar a facut numai stropi, iar ingenua Oana Murariu s-a zbatut si ea cate un pic pe chestiuni care au ajuns la urechile a maxim 200 de alegatori. Penibili cu totii!

Parlamentarii astia ar fi trebuit sa fie ancore electorale pentru filiala, cand colo, n-au fost altceva decat niste orgoliosi si niste narcisisti media.

Cel mai tare insa ne amuza Viorel Saltaretu, care vrea musai si musai sa devina candidatul oficial al USR Cluj-Napoca pentru Primarie. El chiar crede ca il poate bate pe Boc daca a platit ceva publicitate la interviurle cu Sabin Gherman, chiar crede ca a prins notorietate daca s-a lipit de niste „cauze” obosite de prin oras.

Acuma il arde pasajul de la Taietura Turcului si se agita ca un pepsi ca sa propuna „solutii”. Din intamplare, ne-a sarit ieri in ochi o postare de-a sa in care se agita mumos cu manutele corect desfacute comunicational. La 3 ore dupa postarea video, saracul Saltaretu avea un rahat de 52 de vizualizari. La 11 ore de la „masiva” comunicare, avea 138 de views.

Atata esti de important, deputatule: ZERO BARAT! Nu te stie nici Hector Berlioz daca apari pe strada, daramite sa te bage in seama cineva!

Ia, uitati, useristilor, ce reach si impact avea Emanuel Ungureanu in 2020 TOT pe tema Taietura Turcului, dar nu cu postare sponsorizata ca Saltaretu:

Doamna Murariu, „competitia” dintre cei 3 „catindati” are suma zero. De ce nu va strangeti voi acolo, la filiala, cu membrii rationali si sa o puneti pe Adriana Cristian candidata a filialei impotriva lui Boc? Adriana Cristian a dovedit demnitate in postura de consilier local si ar fi o alegere de bun simt, chiar daca nu castigatoare.

PS: Nea Baltaretu, se gata si mandatul asta si tre’ sa revii la „antreprenoriat”. dar cat ai fost mata plecat la deputatie, firma a fost condusa de Vlad Florea, administratorul tau, caruia i-ai dat recent 2 la suta sa fie si el asociat. Stii care e problema, nenea „antreprenor”? Ca Florea in lipsa matale a facut profit istoric pentru firma ta! Nu mai bine il lasi in continuare sa se ocupe? Ca pe ce pui dumneata manutele agitate…