Politica

USR Cluj-Napoca nu vrea să supere pe nimeni și se bâlbâie cu privire la UNTOLD. USR-iștii au transmis un comunicat prin care nu spun nimic

După ce o parte din capii USR Cluj și-au epxrimat clar opinia cu privire la festivalul UNTOLD – dacă este sau nu necesară mutare din centrul orașului -, vineri dimineața au revenit cu trei precizări, prin intermediul unui comunicat de presă. Ce înțelegem noi din acel comunicat? Că USR Cluj-Napoca dă cu stângul în dreptul referitor la UNTOLD. Lasă să se înțeleagă că pe de o parte festivalul e bun în centrul orașului, dar pe de altă parte nu e bun pentru că deranjează o parte din populație.

În comunicat se vorbește despre respectarea limitelor legale de organizare. Cel puțin un aspect este clar încălcat: depășirea limitelor legale de zgomot. Atunci, de ce se tem USR-iștii să pună degetul pe rană?

Redăm mai jos comunicatul de presă integral:

Privitor la discuțiile apărute în spațiul public referitoare la o virtuală poziție a USR Cluj-Napoca față de festivalul Untold, dorim să facem următoarele precizări:

USR Cluj-Napoca recunoaște beneficiile organizării unui festival de talia Untold în oraș și nu se poate pune problema discutării mutării festivalului cât timp sunt respectate limitele legale de organizare.

USR e un partid de tineri și nu vom lua niciodată decizii care să nu țină cont de opiniile lor.

E important însă să recunoaștem că în Cluj-Napoca sunt în momentul de față cetățeni afectați negativ de acest festival și e de datoria noastră să implicăm cât mai mulți cetățeni în identificarea soluțiilor.

Citește și: 

USR va face DREPTATE la Cluj după alegerile din 2020! Clujenii cu bun simț își vor recâștiga orașul CONFISCAT de Untold. Daca USR va decide in viitorul Consiliu Local, UNTOLD va functiona in afara orasului

USR Cluj merge la război cu mâinile goale. Oameni fără experiență, temători, cu apucături hipsterești, vor să conducă județul și municipiul Cluj-Napoca. Tișe și Boc îi vor mânca de vii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *