Rautacisme

USR Cluj, la sampanii sunteti buni! La opozitie REALA in Cluj-Napoca, sunteti ipocriti, lenesi si lipsiti de pragmatism! Cum era aia cu "vrem spitale, nu catedrale?"

Nu-mi plac oamenii care nu se stiu bucura. Mi-a atras atentia acest detaliu, chiar in seara de 26 mai: autistii sociali de la USR Cluj, crescuti sa tina cabanosul cu penseta si sub clopotul de sticla, nu se stiau bucura. A trebuit sa vina deputatul Ungureanu sa il ia in brate pe arhitectul Dan Clinci si sa mimeze macar starea de euforie din filiala. Desi a fost o victorie mare.

Dar nu imi plac nici oamenii care nu stiu sa duca in carca succesul, adeseori mai greu ca lupta. Am spus de o mie de ori in Ziar de Cluj, ziarele locale fac mai multa opozitie constructiva decat PSD Cluj si USR Cluj. Am spus de o suta de ori in Ziar de Cluj: useristilor, nu va culcati pe o ureche, ati luat voturi pe ura, in realitate, in afara de senatorul Mihai Gotiu si de deputatul Emanuel Ungureanu, nu aveti pe nimeni, sunteti muci cu varza, sunteti mai tristi si mai papagali decat clasa zero pregatitoare din politica.

Fiindca in ultimul an NU ati facut nimic concret ca partid pentru problemele locale: trafic, lipsa de locuri de parcare, distrugerea banului public, licitatii trucate, lipsa de crese si gradi, minciuni grandomane proferate de Boc, jegul din spitale, administratie birocratica si prafuita, lipsa de transparenta in autorizarea constructiilor, PUG dovedit neconstitutional. Asta e munca de opozitie reala, ba, hipsterilor, nu povestile pe Facebook si pe chatul intern!

Daca nu va faceti rost de o garnitura de consilieri locali cu potential si competente, curajosi, curiosi si experimentati, o sa mancati in iunie 2020 din coliva ratarii! Nu se poate, bre, ca ziaristii sa va traga de urechi pentru inactiunea voastra! 

La ce ma refer, asa, punctual. Am asteptat cu sufletul la mouse ca sa vad daca USR se va prezenta la dezbaterile Consiliului Judetean Cluj referitoare la alocarile de fonduri publice pentru biserici. Sa vad daca vreun userist clujean care zbiera (si am poze) „Vrem spitale, nu catedrale”, se va duce sa ii bata obrazul lui Alin Tise, finul lui Boc, si sa ii spuna ca aia 2 milioane si ceva alocati pentru mozaicuri bisericesti (an de an), ar fi mai bine sa mearga in dotarile de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Ca doar ei, marii protestatari si rezistaci useristi, zbierau deunazi aia cu vrem spitale. Am asteptat si responsabilizarea USR Cluj, MAI ALES dupa 26 mai. Adica o schimbare de atitudine, un reset de strategie. Cucu, USR Cluj doarme in papuci, se bazeaza din nou pe Gotiu si Ungureanu. Care nu pot sa fie si in Parlament si la Cluj, ca nu s-a inventat teleportarea.

USR Cluj, la munca, nu la frecat Facebook, daca tot grohaiti ca veti da primarul si viitorul sef al judetului Cluj! Nu de alta, dar va fac astia de la pedeleul PNL-ist, Boc si Buda, de nici cacat de analiza nu va ramane pana in iunie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *