Din oras

UPDATE – Accident rutier cu două autocamioane, la 15 kilometri de Turda. O persoană a fost rănită, iar circulația este blocată pe ambele sensuri – VIDEO

Un TIR a intrat în coliziune cu un autocamion cisternă, la 15 kilometri de Turda, luni seara, în jurul orei 23.00. Potrivit martorilor, șoferul autcamionului cisternă a pierdut controlul volanului, iar conducătorul auto al TIR-ului care se afla în spatele acestuia nu a mai avut timp să frâneze și a intrat în coliziune cu vehiculul din față.

Conform primelor informații, o persoană a fost rănită și a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Cluj.

Starea drumului este proastă, carosabilul fiind acoperit cu un strat gros de zăpadă.

Circulația este blocată pe ambele sensuri, de mai bine de o oră.  

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE

“Două TIR-uri au intrat în coliziune, ambii șoferi sunt cetățeni străini. Primul TIR – o cisternă – a lovit parapeții de pe marginea drumului, într-o curbă la stânga, a intrat în balans, cisterna s-a răsturnat pe carosabil, fiind lovită din spate de un alt TIR, condus de un cetățean slovac. Cetățeanul slovac a fost rănit ușor, a fost transportat la spital, dar nu a fost internat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Circulația a fost oprită total de la ora 23.12 până în jurul orei 2.00, după care s-a circulat alternativ pe o singură bandă până la ora 2.15, când a fost deblocat total traficul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *