In vizor

UNTOLD vinde în continuare bilete, deși nu e sigur că evenimentul va avea loc. Va folosi forța majoră ca să dea țeapa festivalierilor? Azi, Wimbledon s-a anulat.

„Sute de mii de oameni care și-au cumpărat bilete la Untold 2020 urmează să devină donatori pentru Eroul care a pus Clujul pe harta Europei!”, a atras astăzi atenția Mihai Hossu pe pagina sa de Facebook, unde a postat și termenii și condițiile privind restituirea contravalorii biletelor achiziționate – contravaloarea biletelor nu se restituie, în situația anulării festivalului de către organizator din cauze care intră sub incidența forței majore, cum este și pandemia:

„16.31 Contravaloarea biletelor achiziționate nu va fi restituită în situația anulării Festivalului de către Organizator din cauze care intră sub incidența forței majore sau a cazului fortuit. Prin forță majoră sau caz fortuit se înțelege orice eveniment extern și imprevizibil cum ar fi, dar fără a ne limita la: furtuni, amenințări sau risc de atac terorist, acte ale autorităților publice, fie legitime sau nu, epidemii, pandemii, accident, explozii, incendii, inundații, ploi torențiale, cutremur, conflicte sociale, scurtcircuit major, risc ridicat de afectare a sănătății sau orice alte cazuri care nu pot fi prevăzute sau înlăturate prin diligențe și prudență de către Organizator.

16.32 Mutarea locului de desfășurare a evenimentului în aceeași arie geografică nu reprezintă motiv pentru returnarea contravalorii biletelor.”

Aceeași situație o întâlnim și în cazul festivalului Neversea:

„16.31 Contravaloarea biletelor achiziționate nu poate fi restituită decât în situația anulării festivalului de către organizator din cauze care NU intră sub incidența forței majore sau cazului fortuit (orice eveniment extern și imprevizibil cum ar fi, dar fără a ne limita la: furtuni, amenințări sau risc de atac terorist, acte ale autorităților publice, fie legitime sau nu, epidemii, accident, explozii, incendii, inundații, ploi torențiale, cutremur, conflicte sociale, scurtcircuit major sau orice alte cazuri care nu pot fi prevăzute sau înlăturate prin diligențe și prudența de către Organizator).

16.32 Mutarea locului de desfășurare a evenimentului în aceeași arie geografică nu reprezintă motiv pentru returnarea contravalorii biletelor.”

UNTOLD vinde în continuare bilete, deși nu e sigur că evenimentul va avea loc. Va folosi forța majoră ca să dea țeapa festivalierilor? Aceasta este întrebarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *