Din oras

Untold va reface gazonul din Parcul Central

Organizatorii festivalului de muzica ce i-a avut cap de afis pe Avicii si David Guetta vor reface gazonul din Parcul Central, dupa ce iarba a fost distrusa de cei 240.000 de participanti la festival.

Daca Emil Boc a declarat, astazi, ca gazonul din Parcul Central va fi intretinut in continuare la fel ca si pana acum de institutia publica, reprezentantii festivalului Untold spun ca isi asuma responsabilitatea pentru stricaciuni.

“Noi, Untold, ne ocupam de refacerea spatiului verde, incepand din aceasta saptamana, dupa ce tot echipamentul va fi adunat si transportat”, a declarat Stefana Giurgiu, purtator de cuvant Untold Festival.

Cea mai mare parte a gazonului din Parcului Central este uscat, dupa cele patru zile de festival. Astazi, angajatii firmelor de salubritate inca igienizau zona.

Pe de alta parte, primarul Emil Boc a declarat ca publicul a fost unul civilizat si nu s-au inregistrat acte de vandalism sau pagube materiale.

„Inca o data, o mare nota de zece pentru publicul spectator, de oriunde a fost el, din tara sau din intreaga Europa. Ne-a dat o lectie de civism, de comportament civilizat. Faptul ca nu am avut niciun act de vandalism arata ca acest public a venit pur si simplu sa se simta bine, sa se bucure alaturi de clujeni si sa plece cu o impresie excelenta. Avem costuri zero la ceea ce inseamna refacere dupa un asemenea festival: nici banci, nici tobogane, nici cosuri de gunoi, nimic nu a fost afectat din aceasta perspectiva”, a spus edilul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *