FOTOGRAFILA

UNTOLD, NOUL ESCROCARITAS și MINCIUNILE despre portaflorul ăla de calitate extraterestră, unic în lume, vorba lui AlinTișe, ”ca pe Wembley”

Sperăm că v-ați uitat cu atenție la gazonul proaspăt pus pe banii voștri pe Cluj Arena, acela prezentat de presa locală de chitanțier că arată extracalifragilistic de ”mumos” din dronă și iluminat noaptea.

Sperăm, de asemenea, că ați notat declarațiile mincinoase de PR ale organizatorilor Untold cu privire la grija pe care o au și OSĂ o aibă față de acest gazon.

De asemenea, sperăm că v-ați notat declarațiile lui Alin Tișe că se va pune peste gazon ”un portaflor ca pe Wembley”.

Acum uitați-vă atent la fotografiile cu acest portaflor prin care iese gazonul să respire și spuneți-i adio. Nu înainte de a vă scobi prin portofele după o nouă tură de bani pentru remediere. Că nu cumva credeți că se va remedia altfel decât din vorbe gazonu din banii plodului de sereist de Sebeș-Alba căruia cuplu de sluguțe Boc-Tișe îi pun orașul preș la picioare?

Acest lucru nu s-a întâmpla nici până acum în ciuda declarațiilor consemnate prin presă că ce de bănet au băgat ”untoldarii” în refacere, modernizarea Parcului Central șamd.

Când Parcul Central este furat clujenilor și dat unui plod de sereist pentru suma de 12.000 de euro pentru aproape două săptămâni,noi numai ne bucurăm căprocurorii DNA dorm în sediul ps la dispoziție de Emil Boc și au acum și jaluzele la ferestre cu Untold.