Din oras

Untold își face reclamă despre generozitate cu bani de semințe de iarbă. Numai în 2015 au țepuit 350.000 de euro de pe cartelele festivalierilor. Ce reprezintă suma de 100.000 de euro cu care se laudă ca sprijin pentru Clinica de Pediatrie II? Un fleac

Scris de 2,426

Au dat 100.000 de euro să se facă două camere sterile la Clinica de Pediatrie II din Cluj-Napoca. Lăudabil, jos pălăria! Potrivit şefului clinicii, Gheorghe Popa, inaugurarea de vineri a celor două camera sterile, destinate departamentului de Onco-Pediatrie, este importantă deoarece copiii cu tumori maligne severe au nevoie de condiţii speciale pentru a fi feriţi de contaminarea cu bacterii agresive. Revenim: este absolut lăudabil că s-au făcut aceste camere sterile. La cât mai multe! – așa că ne dorim să nu se repeadă idioții utili ai Discotecii ilegale în aer liber cu înjurătura la adresa ziarului.

Șefului clinicii Pediatrie II, Gheorghe Popa, prezentând investiția (Fotocredit: Monitorul de Cluj)

 

Urmează să vorbim despre ipocrizie, despre publicitatea nemeritată pe care și-o fac acești indivizi care dau decibeli la tot Clujul în ciuda legii, cu bani de semințe, sau de iarbă de pus în Parcul Central, raportat la ce câștiguri fac chiar și din suferința unor copii pe care, altfel, în zilele de festival, îi chinuie în paturile lor de spital cu muzica dată în boxe la maxim până în zori, nu mai e bine. Vom demonstra că suma este infimă și numai raportată la ce fură de pe cardurile festivalierilor care nu-și cheltuie și nici nu mai revendică sumele necheltuite de pe brățări și carduri. Așa că mai bine dădeau banii, își puneau numele pe plăcuță și nu mai se produceau în mass media. Dar noi când vorbim despre Untold știm că vorbim despre lăcomie și neam-prostie.

Reacționăm, cu greață, și la gudureala acelei mass media care a pus botul la această falsă reclamă, livrând un fals unor oameni care și așa nu judecă dincolo de: “nu-ți convine, cară-te”. Cei 100.000 de euro “dați” de organizatorii Untold sunt un fel de “au furat, maică, dar au dat și la alții”.

Încă de anul trecut, “piariștii” Untold au lansat această campanie DE STRÂNGERE DE FONDURI DE LA FANI, NU DE DAT DE LA EI DIN CÂȘTIGURI – și doar ce nu se strânge să completeze ei. Nu “s-a reușit” să se strângă de la fani decât 18.000 de euro – atâta s-a putut. Restul, banii rămași de la iarbă, probabil, i-au pus cei de la Untold. Cei care, din 2015, cel puțin, dau țeapă cu banii rămași pe cardurile (brățările) cu care se plătește în perimetrul care li se pune la dispoziție, pe bani de nimic, cu complicitatea municipalității.

CITEȘTE: Țeapă cu miros de premeditare: Gadola Jr. și Buta confiscă în mod nejustificat banii necheltuiți ai festivalierilor

NUMAI ÎN 2015 UNTOLD ȘI-A ȚEPUIT FESTIVALIERII cu circa 1,6 milioane de lei, adica circa 350.000 de euro.

CITEȘTE: EXCLUSIV 350 000 de euro au fost “confiscati” anul trecut de pe bratarile si cardurile participantilor la UNTOLD. Unde-s banii, domnule Emil Boc? S-au dus spre Federatia SHARE sau spre Bogdan Buta? Dar banii de anul asta cine ii ia, domnule Gadola Jr.?

Deci, crescând numărul de festivalieri, aveți impresia că banii luați cu japca de la festivalieri au fost mai puțini? Că, din exploatarea a ceea ce i se pune preș la picioare de către municipalitatea clujeană, Buta a realizat numai în 2017 încasări de 60 de milioane de lei, aproape duble faţă de 2016 – așa ne arată datele de la Ministerul de Finanţe. Afacerile cuprind atât sumele încasările din bilete cât şi sponsorizările. Mai ales sponsorizările, că Buta vinde bine brandul pe care și l-a adjudecat prin generozitatea lui nen-su Emil Boc care i-a dat un fleac de 800 de mii de euro să înceapă această mega-afacere.

CITEȘTE: EXCLUSIV – Camera de Conturi a Romaniei dixit: “Finantarea UNTOLD si SHARE de catre Primarie si CL a cauzat o PAGUBA la buget de 5.650.165 lei”. Finantarea a fost ILEGALA. DNA Cluj face nani in continuare. Emil Boc e bine merci.

Așa că, despre ce generozitate vorbim? De parcă noi nu am ști ce au făcut ei în fiecare vară?

Poate se gândesc indivizii aceștia să facă o sponsorizare și la Pediatrie I, la secția de Chirurgie Infantilă ai cărei pacienți se bucură de muzica dată la maxim sub geamuri la fiecare ediție a acestei discoteci ilegale în aer liber.

PS: Și nu uităm că administratorul și unul dintre organizatorii Untold (fost patron) tocmai ce au fost comdamnați pentru consum de droguri.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 3 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 5 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 6 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 8 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 8 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 10 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 11 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 23 hours Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE