Din oras

Untold își face reclamă despre generozitate cu bani de semințe de iarbă. Numai în 2015 au țepuit 350.000 de euro de pe cartelele festivalierilor. Ce reprezintă suma de 100.000 de euro cu care se laudă ca sprijin pentru Clinica de Pediatrie II? Un fleac

Au dat 100.000 de euro să se facă două camere sterile la Clinica de Pediatrie II din Cluj-Napoca. Lăudabil, jos pălăria! Potrivit şefului clinicii, Gheorghe Popa, inaugurarea de vineri a celor două camera sterile, destinate departamentului de Onco-Pediatrie, este importantă deoarece copiii cu tumori maligne severe au nevoie de condiţii speciale pentru a fi feriţi de contaminarea cu bacterii agresive. Revenim: este absolut lăudabil că s-au făcut aceste camere sterile. La cât mai multe! – așa că ne dorim să nu se repeadă idioții utili ai Discotecii ilegale în aer liber cu înjurătura la adresa ziarului.

Șefului clinicii Pediatrie II, Gheorghe Popa, prezentând investiția (Fotocredit: Monitorul de Cluj)

 

Urmează să vorbim despre ipocrizie, despre publicitatea nemeritată pe care și-o fac acești indivizi care dau decibeli la tot Clujul în ciuda legii, cu bani de semințe, sau de iarbă de pus în Parcul Central, raportat la ce câștiguri fac chiar și din suferința unor copii pe care, altfel, în zilele de festival, îi chinuie în paturile lor de spital cu muzica dată în boxe la maxim până în zori, nu mai e bine. Vom demonstra că suma este infimă și numai raportată la ce fură de pe cardurile festivalierilor care nu-și cheltuie și nici nu mai revendică sumele necheltuite de pe brățări și carduri. Așa că mai bine dădeau banii, își puneau numele pe plăcuță și nu mai se produceau în mass media. Dar noi când vorbim despre Untold știm că vorbim despre lăcomie și neam-prostie.

Reacționăm, cu greață, și la gudureala acelei mass media care a pus botul la această falsă reclamă, livrând un fals unor oameni care și așa nu judecă dincolo de: “nu-ți convine, cară-te”. Cei 100.000 de euro “dați” de organizatorii Untold sunt un fel de “au furat, maică, dar au dat și la alții”.

Încă de anul trecut, “piariștii” Untold au lansat această campanie DE STRÂNGERE DE FONDURI DE LA FANI, NU DE DAT DE LA EI DIN CÂȘTIGURI – și doar ce nu se strânge să completeze ei. Nu “s-a reușit” să se strângă de la fani decât 18.000 de euro – atâta s-a putut. Restul, banii rămași de la iarbă, probabil, i-au pus cei de la Untold. Cei care, din 2015, cel puțin, dau țeapă cu banii rămași pe cardurile (brățările) cu care se plătește în perimetrul care li se pune la dispoziție, pe bani de nimic, cu complicitatea municipalității.

CITEȘTE: Țeapă cu miros de premeditare: Gadola Jr. și Buta confiscă în mod nejustificat banii necheltuiți ai festivalierilor

NUMAI ÎN 2015 UNTOLD ȘI-A ȚEPUIT FESTIVALIERII cu circa 1,6 milioane de lei, adica circa 350.000 de euro.

CITEȘTE: EXCLUSIV 350 000 de euro au fost „confiscati” anul trecut de pe bratarile si cardurile participantilor la UNTOLD. Unde-s banii, domnule Emil Boc? S-au dus spre Federatia SHARE sau spre Bogdan Buta? Dar banii de anul asta cine ii ia, domnule Gadola Jr.?

Deci, crescând numărul de festivalieri, aveți impresia că banii luați cu japca de la festivalieri au fost mai puțini? Că, din exploatarea a ceea ce i se pune preș la picioare de către municipalitatea clujeană, Buta a realizat numai în 2017 încasări de 60 de milioane de lei, aproape duble faţă de 2016 – așa ne arată datele de la Ministerul de Finanţe. Afacerile cuprind atât sumele încasările din bilete cât şi sponsorizările. Mai ales sponsorizările, că Buta vinde bine brandul pe care și l-a adjudecat prin generozitatea lui nen-su Emil Boc care i-a dat un fleac de 800 de mii de euro să înceapă această mega-afacere.

CITEȘTE: EXCLUSIV – Camera de Conturi a Romaniei dixit: „Finantarea UNTOLD si SHARE de catre Primarie si CL a cauzat o PAGUBA la buget de 5.650.165 lei”. Finantarea a fost ILEGALA. DNA Cluj face nani in continuare. Emil Boc e bine merci.

Așa că, despre ce generozitate vorbim? De parcă noi nu am ști ce au făcut ei în fiecare vară?

Poate se gândesc indivizii aceștia să facă o sponsorizare și la Pediatrie I, la secția de Chirurgie Infantilă ai cărei pacienți se bucură de muzica dată la maxim sub geamuri la fiecare ediție a acestei discoteci ilegale în aer liber.

PS: Și nu uităm că administratorul și unul dintre organizatorii Untold (fost patron) tocmai ce au fost comdamnați pentru consum de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *