In vizor

UNTOLD a luat la cunoştinţă: Licitația pentru schimbarea integrală a gazonului de pe stadionul Cluj Arena, finalizată de CJ Cluj. Lucrările încep miercuri

Consiliul Județean Cluj anunță finalizarea procedurii de licitație privind schimbarea integrală a gazonului de pe stadionul Cluj Arena.

Contractul a fost adjudecat de către asocierea de firme condusă de Eco Garden Construct SRL, cu o ofertă de 2.623.627 lei, fără TVA.

În cursul zilei de ieri Consiliul Județean Cluj a semnat contractul, urmând ca azi, 28 martie, să se emită ordinul de începere a lucrărilor.

Lucrările vor începe de miercuri, 29 martie, iar termenul de execuție este de trei săptămâni.

CITEŞTE ŞI: Oare cum de ne-a scăpat această declarație a Eco Garden cu privire la gazonul de pe Cluj Arena: “Este singurul stadion din țară unde s-a schimbat o singură dată”? Păi, necusorilor, Boc și Tișe, de câte ori ați declarat că Untoldul a schimbat pe banii lui gazonul?

CITEŞTE: ”Noi avem o problemă la gazonul de pe Cluj Arena la substratul acestuia. Avem o zonă foarte tasată și vrem să schimbăm și compoziția substratului în noul gazon”. Nu, n-o zice amicul lui Boc, Buta, ci fraierul de director al Cluj Arena, Radu Rațiu