PubliNews

Universul produselor de cauciuc se gaseste la Ervan Trade

Ervan Trade comercializeaza produse din cauciuc fabricate in Romania, care se adreseaza atat utilizatorilor casnici, cat si celor industriali. Firma functioneaza din 2012 si inregistreaza cresteri de la an la an.

De la covoare de cauciuc si pardoseli de cauciuc de diferite tipuri, grosimi si culori, la garnituri, benzi transportoare, role transportoare, lame de deszapezire, pana la capace din cauciuc pentru bidoanele de lapte, orice se fabrica din cauciuc poate fi gasit la Ervan Trade.

Pardoselile de cauciuc sunt utilizate in domeniul industrial, pentru acoperirea diferitelor suprafete din hale, garaje, grajduri, iar caracteristicile lor tehnice sunt diferite, in functie de scopul urmarit (izolarea termica, fonica sau hidrica).

„Noi comercializam diferite tipuri de cauciuc de uz general, electroizolant, siliconic, rezistent la contactul cu produsele petroliere, alimentar, rezistent la abraziune, rezistent la uleiuri sau rezistent la ozon”, spune Paul Epure, managerul Ervan Trade.

Cauciucul granulat este destinat in special pentru locurile de joaca. Este produs din reciclarea anvelopelor uzate si se preteaza la exterior, fiind rezistent la intemperii.

Lamele PVC sunt folosite pentru delimitarea spatiilor care necesita pastrarea anumitor temperaturi, in depozite sau hale. Acestea protejeaza si impotriva insectelor si permit circularea cu motostivuitorul.

Covoarele de cauciuc sunt utilizate mai mult in institutii, in depozite, spitale, locuri de joaca, sali de sport, chiar birouri.

In uz casnic, covoarele de cauciuc au rolul de reducere a zgomotului, amortizarea socurilor, protejarea pardoselii (gresie, parchet) sau izolare termica sau fonica. Astfel, acestea pot fi puse sub masina de spalat, ca sa reduca efectul vibratiilor, in beciuri ca izolant, pe scari ca antiderapant, sub aparatele de forta.

Exista si covoare-puzzle din cauciuc pentru bebelusi, extrem de practice si utile.

Toate produsele pot fi confectionate pe grosimi intre 1 milimetru si 50 de milimetri, in role cu latimi pana la 1.500 milimetri si pot fi debitate in forma si dimensiunile solicitate. De asemenea, se poate alege dintr-o gama foarte larga de culori.

Exista solutii pentru orice nevoie, iar specialistii Ervan Trade sunt pregatiti sa va asiste in gasirea celei mai potrivite variante.

„Ne ocupam de clienti de la faza de proiectare pana la livrare. Unele dintre produsele noastre intra in categoria consumabilelor si reusim sa consolidam o relatie buna cu clientii nostri fideli, venind in intampinarea nevoilor lor cu solutii practice”, precizeaza Paul Epure, proprietarul Ervan Trade.

Pentru mai multe informatii si oferta personalizata, puteti contacta specialistii Ervan Trade la adresa de mail ervantrade@gmail.com sau direct la numarul de telefon 0740.647.532.

 

Sursa foto: Ervan Trade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *