Sport

Unirea Triteni se va prezenta la meciul cu “U” Cluj fără antrenor. Biletele se pun joi în vânzare

Universitatea Cluj se pregăteşte pentru primul meci din istorie în Liga a IV-a, Unirea Tritenii de Jos urmând să fie, sâmbătă, adversarul “studenţilor”.

Acest joc a fost pus sub semnul întrebării de către formaţia care va fi oaspete pe Cluj Arena, Unirea neprezentându-se la meciul din prima etapă, cu Vulturul Mintiu-Gherlii, din cauza unor probleme interne. Chiar dacă acestea nu s-au rezolvat în totalitate, jucătorii Triteniului vor face deplasarea la Cluj-Napoca pentru partida cu Universitatea, fiind convinşi în acest sens chiar de către antrenorul Andrei Pintilie.

Paradoxal, tocmai cel care a insistat ca meciul să se desfăşoare nu va veni alături de echipa sa la Cluj, tehnicianul Unirii urmând să lipsească de la joc, anunta CJSport.ro, la fel ca şi team-managerul Paul Pintilie. Astfel, delegaţia Triteniului va fi formată doar din jucători la meciul de pe Cluj Arena, oficialii echipei din comuna clujeană sperând ca toate problemele să se rezolve în următoarele două săptămâni, Unirea urmând să stea în etapa a treia.

Pe de altă parte, Cluj Arena va deveni în acest weekend singurul stadion din Liga a IV-a pe care se va intra contra cost. Biletele pentru meciul de sâmbătă au o valoare de 5 lei şi pot fi cumpărate, începând de joi, de la casele stadionului pe care naţionala României a jucat cu Spania şi Muntenegru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *