Afacerea zilei

Ungurii de la Kesz Construcții au avut un 2019 excelent în România. Au făcut profit de 2,5 milioane euro, în creștere foarte mare față de 2018

Compania de construcții Kesz Construcții România a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 32,3 milioane euro, mai mult cu aproape 8 milioane euro față de anul 2018. În primii doi ani de activitate, cifra de afaceri a fost însă mult mai mică: 3,5 milioane euro în 2017 și aproape 2,9 milioane euro în 2016.

Compania maghiară a avut anul trecut și un profit foarte bun în comparație cu ceilalți ani. Așadar, Kesz Construcții România a declarat, în 2019, un profit net de aproape 2,5 milioane euro, spre deosebire de anul 2018 când profitul net a fost doar 155.600 euro. În 2017 și 2016, dezvoltatorul imobiliar a făcut un profit net de 199.000 euro, respectiv 39.000 euro.

Numărul de angajați a crescut mult din 2016 până anul trecut. Dacă în primul an de activitate avea doar 2 salariați, în 2018 a avut 8 angajați, în 2018 a crescut la 68 de angajați, iar anul trecut numărul angajaților a ajuns la 83.

Kesz Construcții România este deținută de Kesz International KFT Ungaria (99%) și Kesz Holding Vallalkozasfejleszto Es Vagyonkezelo Zartkoru Reszvenytarsasag Ungaria (1%). Compania din Cluj este administrată de Kesz International KFT și Istvan Albu.

Kesz România este una dintre societățile determinante ale pieței de construcții din România și un actor important ale regiunii Europei Centrale și de Est.

“Datorită portfoliului larg de servicii și a resurselor proprii, societatea Kesz este în stare să răspundă în mod complex la cererile exigente ale industriei construcțiilor. De la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii până la dezvoltări imobiliare rezolvă sarcini formulate de beneficiari în prezent și viitor, fie în România, fie în Europa Centrală și de Est”, scrie pe site-ul companiei.

Printre lucrările de referință ale Kesz Construcții România se numără o hală de producție, centru de cercetare, depozit și birou în antrepriză generală în Curtea de Argeș; aquaparcul din Oradea; One Herăstrău Park Residence – două blocuri de locuit cu 14 etaje; sediul Băncii Transilvania de pe George Barițiu din Cluj-Napoca; Prima Residence Oradea; One Mircea Eliade București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *