Din oras

Ungureanu: "Patriciu Achimaș și Alexandru Irimie au refuzat un aparat de brahiterapie pentru Institutul Oncologic, o donație de 400 mii euro. Președintele nu este informat corect de consilierii săi”

Cu aproximativ două ore înainte de vizita Președintelui Iohannis la Institutul Oncologic din Cluj, deputatul Emanuel Ungureanu a lansat un nou mesaj la adresa acestuia, chiar din fața Institutului ”Ion Chiricuță”. Astfel, conform celor susținute de vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, Klaus Iohannis nu ar trebui să ”valideze” prin prezența sa, corupția din cadrul acestei instituții medicale.

Președintele Iohannis ar trebui să ”rezoneze cu adevăratele probleme ale cetățenilor”. Să viziteze spitalele insalubre și să depună eforturi pentru construcția unor noi asemenea spitale.

Cu atât mai mult, cu cât Alexandru Irimie și Patriciu Achimaș ar fi refuzat un aparat de brahiterapie, în valoare de 400.000 euro și care a fost pus la dispoziție de către Asociația ”Dăruiește Viața”. Având în vedere aceste detalii, precum și sistemul șpăgilor din cadrul IONC, prezența Președintelui este cât se poate de inoportună. Conform lui Emanuel Ungureanu, Klaus Iohannis nu este informat corect de către propriii consilieri.

Acesta pare a fi unul dintre motivele care explică vizita prezidențială la Institutul Oncologic:

”Proaspătul cetățean de onoare al Clujului, Alexandru Irimie, susținut fervent de primarul în exercițiu și de către toți consilierii locali ai primăriei din Cluj-Napoca pentru acest titlu nemeritat, i-a făcut campanie pe față lui Victor Ponta în anul 2014, contracandidatul actualului președinte.

Președintele Iohannis va veni să-l binecuvânteze pe omul lui Ioan Rus și al lui Victor Ponta pe Moșia acestuia, raiul șpăgilor, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.

Irimie și Patriciu Achimaș, stăpânii Institutului au refuzat un aparat de brahiterapie nou-nouț, în valoare de 400.000 de euro, o donație din partea unei asociații umanitare din România!!!!!!!

Da, este incredibil dar adevărat!

Mai sunt două ore până va intra președintele pe moșia lui Alexandru Irimie, cel care alături de Patriciu Achimaș, fostul ministru al Sănătății au refuzat în anul 2013 un aparat în valoare de 400.000 de euro donație din partea Asociației „Dăruiește Viața”.

Am certitudinea că Președintele nu este corect informat de consilierii săi cu privire la realitățile dure din această instituție controlată de oamenii lui Ioan Rus”, a notat Ungureanu pe pagina sa oficială de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *