Din oras

Un vechi membru al PNL Cluj îi bate obrazul lui Emil Boc: "Am avut și prim ministru de la Cluj și nu s-a făcut pasaj la Tăietura Turcului"

Scris de 276

De când cu dezvoltarea economică a Căii Baciului şi a comunei Baciu şi traficul dinspre Floreşti către locurile de muncă din aceste locaţii, şoferii s-au plâns de traficul infernal provocat de trecerea la nivel cu calea ferată, de pe Tăietura Turcului. Fiecare tren care tranzitează zona duce la formarea unor cozi infernale. Fireşte, în foame după imagine, populistul din gură Emil Boc s-a prefăcut o vreme că aude aceste reclamații și a anunțat că face un pasaj (sunt deja 4 sau 5 ani de la ultimul anunţ triumfalist că pasajul e imeediat după colţ, gata, la cheie). Apoi l-a mutat în ograda companiei CFR și Ministerului Transporturilor (răii care nu vor să dea aprobările – EL ÎNSUŞI BOCUL ar vrea, dar alţii nu-l lasă). Aceştia (Ministerul Transporturilor şi CFR-ul), vor moderniza cândva linia de cale ferată și vor face şi investiția în pasaj. În aceşti noi termeni (ai pasării responsabilităţii) s-a vorbit anul trecut înainte de alegerile generale (votaţi PNL, victorie!). De atunci peste promisiuni s-a aşternut corul înjurăturilor şoferilor care aşteaptă în trafic. În rest, nimeni nu știe de atunci nimic.

Interesant este cum şi vechi membri ai PNL Cluj încep să ia atitudine împotriva procrastinărilor şi minciunilor lui Emil Boc.

”Aici e locul unde incompetența ne arată cum în orașul de 5 stele nu avem un pasaj supra sau subteran pentru mașini, datorită unei magistrale CFR. Tot Grigorescu, Baciu, zona stadion CFR și Tetarom I sunt în delir zilnic la fiecare tren care trece pe acolo. Problema e asa grava de foarte mulți ani și autoritățile dorm. Ultima data au dat vina pe CFR, dar oare nu am avut noi prim-ministru din Cluj? Oare CFR nu era în subordinea guvernului sau compania în sine sub ministerul transporturilor deci tot sub premier?

Str. Fabricii de Zahar aceeași problema, dar deocamdată nu la fel de grava ca trafic. Orașul s-a extins cum sa ai treceri de cale ferata la nivel de artere principale????

PS.: Mă tot întreabă lumea de ce nu tac și dacă eu mai sunt membru PNL! Ei bine da mai sunt membru PNL de vreo 15 ani!”, a transmis Valentin Lungu, membru al vechiului PNL Cluj.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours PubliNews
  Brand Finance Banking 500, 2023: valoarea brandului Banca Transilvania trece de 500 de milioane USD
 • Acum 4 hours Politica
  Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, privește detașat măcelul PSD – PNL: ”Rocada din mai nu ne privește”. Dar, totuși, poate rămân oamenii lor în posturi… Se poate? Se poate?
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Zice Boc, că fără luminoasa sa viziune și administrare, Cluj-Napoca era un ghetou. Reforma de ”neghetou” a lui Boc se vede cel mai bine de la Pata Rât și din cartierele de blocuri plantate peste case prin Urbanismul de Cumetrie din ”bocărie”
 • Acum 6 hours Vocea ta
  OCHIOMETRIC, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au apreciat că bunurile sustrase prin intrarea prin efracție într-un spațiu privat nu e cine știe ce valoare. Așa că nu s-au mai ostenit să ancheteze. Rugăm, onor conducerea IPJ Cluj, să ne explice și nouă de la ce valoare a bunurilor sustrase își mișcă polițiștii cururile de pe scaun să ancheteze un furt?
 • Acum 7 hours Din oras
  SUPERCOM e ca la lăudatul pom: E plin de gunoaie neridicate. Ca la lipsa de concurență cu care ne-a încălțat administrația publică locală. Boc ne zice să le mai dăm o șansă
 • Acum 7 hours In vizor
  În imaginarul lui Emil Boc, “Clujul, ca zonă metropolitană, nu a pierdut populație. E un model de dezvoltare”
 • Acum 9 hours Politica
  The Economist: “România are o democraţie “deficitară”, fiind pe ultimul loc în UE, după Ungaria”
 • Acum 9 hours Politica
  PSD cere demisia ministrului Deca, dacă nu îi redă secretarului de stat Lixandru atribuțiile retrase. Vasile Dîncu: “Cred că Doamna Ministru va avea înțelepciunea să revină asupra acestei decizii, altfel suntem obligați să cerem demisia ministrului”
 • Acum 10 hours Politica
  Poate aflăm cum de a fost “capabil” ministrul Energiei, Ionuţ Popescu, să facă pe genunchi ordonanţa prin care OMV Petrom a reuşit să se sustragă de la plata “taxei de solidaritate” în România
 • Acum 11 hours In vizor
  Șpaga generalizată din sistemul de sănătate, o tradiție din timpul comunismului
 • Acum 13 hours Din oras
  NUMAI ŞASE-S NOROCOASE: Aproape trei milioane de lei pentru “cotizații și contribuții” pentru șase entități care activează ca ONG – uri
 • Acum 1 day Din oras
  Municipalitatea a pus ”în discuție” un PUZ pentru culoarul de mobilitate nord, Pod Oașului-Răsăritului – Pod Ira. Este zona în care Prime Kapital va investi 330 milioane euro, ”după ce s-au luat în considerare planurile autorităților locale de modernizare a drumurilor și infrastructurii orașului”
 • Acum 1 day Vocea ta
  Dr. OSĂ și mr. NOSĂ: Mai puneți mult botul la OSĂ-urile lui Boc?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE