Eveniment

Un tânăr din Cluj și-a fracturat organul sexual și a ajuns la spital

Un tânăr de 20 de ani a ajuns de urgență la spital în Cluj, după o situație mai puțin plăcută, petrecută în dormitor.

 

În mod accidental, acesta și-a fracturat organul sexual și a avut nevoie de intervenția medicilor. Din fericire, situația tânărului a fost rezolvată cu succes.

Tânărul de 20 de ani din Cluj-Napoca s-a prezentat la urgențe cu dureri îngrozitoare. Doctorii și-au dat seama imediat că este vorba de un hematom la nivelul organului genital așa că l-au dus în sala de operație.

 

Dr. Mihai Suciu, medic urolog: „Noi vedem acest lucru pe ecografie, se face ecografie peniană și se observă sau RMN. Se face o incizie la nivelul tegumentului, se extrag cheagurile respective, se identifică zona de ruptură a tunicii și această tunică este suturată”. În astfel de cazuri, externarea se face în câteva zile, iar recuperarea durează câteva săptămâni. Intervenția a fost finalizată cu succes, iar tânărul nu va rămâne cu consecințe pe termen lung. Totuși, medicii atrag atenția că astfel de accidente trebuie tratate cu seriozitate, iar domnii trebuie să se prezinte de urgență la spital, trecând peste orice stânjeneală. În caz contrar, există riscul de a rămâne cu disfuncții sexuale.

 

Dr. Paul Rotariu, medic urolog: „Nu este o operație dificilă, dar trebuie făcută cât mai repede. Altfel se produc deformări ireversibile”. Deși nu este un caz des întâlnit în secțiile de urologie, frica și jena duc la multe cazuri neraportate, spun medicii.

Sursa: ProTv.ro