Eveniment

Un student din Cluj și-a omorât cu sălbăticie tatăl, după ce au chefuit împreună

Un tânăr de 20 de ani, student la o facultate din Cluj, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava după ce şi-a ucis tatăl. Evenimentul s-a petrecut în locuința familiei, din comuna Dorna Candrenilor.

În momentul în care polițiștii au ajuns la domiciliul familiei Chiforescu, în comuna Dorna Candrenilor,  au găsit casa cu „fundul în sus” și mult sânge în interiorul locuinței. Oamenii legii desfășurând cercetările pentru a afla cum a decedat Florin C. (42 de ani), l-au trezit din somn pe Raul Chiforescu (20 de ani), fiul Nicoletei și a defunctului.

În urma anchetei, polițiștii au aflat că tatăl și fiul au băut împreună, în acea seară, aproximativ doi – trei litri de vin. La un moment dat, între cei doi s-a iscat un scandal, care a degenerat până la o bătaie propriu-zisă. Lucrurile au degenerat, iar în discuţie ar fi intervenit şi mama, fără a putea opri tragedia. În circumstanţe încă în curs de elucidare, studentul a pus mâna pe cuţit pentru a sfârși „circul”, și l-a înfipt în pieptul tatălui său, în dreptul inimii. Chemată de urgenţă, echipa de la Ambulanţa Vatra Dornei nu a mai putut face nimic şi a declarat decesul bărbatului, de 42 de ani.

Vineri seară, Raul Chiforescu a fost audiat de către procuror, fiind pe urmă reținut pentru 24 de ore. Asupra cadavrului bărbatului, urmează a se efectua necropsia pentru a se afla cauza decesului.

Azi, 23 decembrie 2018, Raul Chiforescu va fi dus în fața instanței pentru a i se propune arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Raul Chiforescu, în vârstă de 20 de ani, este student la Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca, în anul doi.

Florin Chiforescu, bărbatul ucis de către fiul său, era angajat la o societate care se ocupă de prelucrare apei minerale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „violență în familie” raportat la infracțiunea de „omor”.

 

sursa foto: Facebook/ Nicoleta Chiforescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *