Din oras

Un șofer băut a distrus branșamentul de gaz de la un imobil de pe Calea Baciului

Un șofer băut a lăsat fără gaz în plină iarnă imobilul nr. 33 de pe Calea Baciului după ce a intrat cu mașina în branșamentul de gaz. În accident a fost rănit și pasagerul mașinii, aflat pe bancheta din spate.

Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Victima, 36 de ani afla și ea sub influența alcoolului 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost transportată la UPU 1.

”În data de 08.12.2019 ora 01:45, un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Calea Baciului dinspre str. Corneliu Coposu înspre loc. Baciu, nu a adaptat viteza la conditiile de drum într-o curbă la dreapta, pierde controlul volanului și pătrunde pe sensul opus unde se izbește de branșamentul de gaz de la imobilul cu nr 33 pe care il distruge. În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului aflat pe bancheta din spate”, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în cursul nopții, ca urmare a unui accident rutier produs pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 1.40. Pompierii sosiți la locul evenimentului au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru o persoană implicată în accident care a fost transportată la spital.
De asemenea, a fost opturată o țeavă de gaz care a fost avariată și au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor, până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului de utilități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *