Din oras

Un șantier de pe Strada Sinaia a acaparat trotuarul. Pietonii circulă pe stradă

Pe strada Sinaia din cartierul Grigorescu un șantier aflat în apropierea unui viitor bloc de locuințe a acaparat trotuarul și așa îngust obligând pietonii să margă pe carosabil. Constructorul ne-a contactat și a menționat faptul că șantierul blocului nu se desfășoară dincolo de limitele proprietății. Iar vinovați pentru această situație ar fi cei de la Electrica și de la RADP:

Șantierul  blochează accesul trecătorilor. Situația îi nemulțumește pe cei care locuiesc în apropiere și care sunt nevoiți să treacă pe carosabil. Acolo mașinile vin cu viteză, vizibilitatea este redusă, astfel că pietonii pot oricând să fie victimele unui accident. 

Potrivit constructorului șantierul a apărut după ce Electrica a mutat un stâlp și trotuarul a fost spart. Cum sesizarea privind trotuarul blocat a fost făcute de câteva zile, se pare că vinovații sunt cei care au întârziat repararea trotuarului și între timp au și blocat accesul. 

Pietonii par a fi mereu marii perdanți în acest oraș în continuă dezvoltare. În ciuda declarațiilor făcute de primarul Emil Boc, cum că orașul este unul prietenos cu pietonii, realitatea îl contrazice constant. Trotuarele sunt pline de mașini sau în cazul semnalat pe strada Sinaia de materiale de construcții. Boc încurajează mersul pe jos, doar că în Cluj-Napoca acesta a devenit sport extrem, iar pietonii trebuie să fie atenți la fiecare pas. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *