In vizor

Un profesor de la Liceul Onisifor Ghibu are capul umflat de căldura vacanței și hărțuiește femeile pe Facebook

Scris de 29,002

E plin Clujul de prădători sexuali și pedofili, și dacă aș avea mai mult timp, aș pescui cel puțin doi pe săptămână. Autoritățile sunt slabe, procurorii specializaţi în domeniul infracțiunilor sexuale cască de lene.  

Este timpul să dezvăluim un alt prădător sexual, de data aceasta profesor de istorie, colaborator de la liceul Onisifor Ghibu. Karoly Gabor Bogdan are cel puțin o metodă interesantă și perversă de a aborda femeile pe Facebook. Cu greu ai putea să spui că e hărțuire sexuală grobiană.  

Însă pare ceva strident la un bărbat trecut de prima și a doua tinerețe și profesor la un cunoscut liceu din Cluj-Napoca să abordeze brut fetele de 21 de ani, trimițându-le mai întâi un meme cu două cești de cafea, apoi o fotografie cu doi tineri care se sărută.  

De fapt, așa cum puteți observa în fotografie, tinerii nu se sărută, se mozolesc de-a dreptul și își ling mandulele într-un gest agresiv.   

Nu toți prădătorii sexuali sunt cu mușchi și arătoși, mulți dintre ei seamănă cu vecinul simpatic de la etajul unu pe care nu ai da doi bani, sau cu profesorul de istorie amabil de la Ghibu, care o față blajină și care își începe conversațiile cu câteva emoji-uri pline de floricele, apoi cu afirmația abruptă “îmi place de tine”. 

În conversația avută de fata care ne-a solicitat ajutorul, observăm că ea îi răspunde foarte politicos că nu îl cunoaște pe domnul profesor. Este și momentul în care domnul profesor decide să trimită nu una, ci trei poze „de prezentare”.

La final fata ascultă de sfaturile noastre și îi dă decisiva, moment în care domnul profesor bate în retragere.   

Acuma să nu înțelegeți greșit. Domnul profesor de la Ghibu nu i-a trimis arcușul pozat fetei. Asta deoarece fata n-a marșat la avansurile, să admitem decente, ale domnului profesor.  

Dar sigur discuția ar fi „degenerat” înspre așa ceva. N-ar fi rău ca doamna director de la Ghibu aflată în vacanță, sau domnul director adjunct pe linie maghiară de la Ghibu să aibă o discuție serioasă cu înfierbântatul profesor fiindcă este foarte greșit să abordezi femeile pe social media în acest fel.  

Dacă domnul profesor e în căutarea unei neveste, prietene sau partener sexual există site-uri de specialitate pentru aceste obiective. Orice altceva pute a hărțuire.  

P.S.: Domnul Karoly Bogdan a avut amabilitatea să ne sune imediat după publicarea articolului și să ne povestească verzi și uscate, spunând că întreaga conversație pe care noi am publicat-o a fost o ”greșeală” a domniei sale. Că, de fapt, voia să scrie altcuiva. L-am întrebat dacă acea persoană, acea „altcuiva”, este o persoană pe care ar fi cunoscut-o. Mi-a spus că nu, semn că este un obicei al dumnealui să contacteze tinere necunoscut pe Facebook și să le trimită poze scârboase. 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
 • Acum 15 hours General
  CAPCANA MORTALĂ DE LA CIUCEA: O tânără de 21 de ani a murit , alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au ajuns la spital. NU EXISTĂ SĂPTĂMÂNĂ FĂRĂ ACCIDENTE ÎN ZONĂ
 • Acum 16 hours In vizor
  Judecătorii clujeni au dispus dizolvarea unei firme pe care Elena Udrea o avea împreună cu fosta soție a unui șef din SRI
 • Acum 18 hours Cooltura
  Manifest pentru cultură în Cluj-Napoca: ”Dezvoltarea economică a orașului e în creștere, dar organizațiile culturale sunt la limita supraviețuirii”
 • Acum 18 hours In vizor
  Varză IT à la Cluj. De ce scandalul firmei acuzate c-a stricat Cyberpunk 2077 e mai grav decât crezi
 • Acum 1 day Justitie
  PROBLEME LA ”LIGA LUI MITICĂ”: Se reia procesul RDS/RCS, în care Dumitru Dragomir a scăpat de condamnarea la 4 ani de închisoare
 • Acum 1 day Vocea ta
  Încă unui ”client” al parcării de lux a Spitalului Clinic Județean de Urgență i-a fost ”fracturat” portofelul. LIPSA DE INFORMARE CORECTĂ face victime. Ar putea și conducerea SCJU să iasă din starea de ”miserupism” față de pacienți și aparținători și să INFORMEZE
 • Acum 1 day Jos palaria
  O echipă de studenţi ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca a obţinut locul I la o competiţie în domeniul ingineriei seismice desfăşurată în SUA
 • Acum 1 day Din oras
  Cea mai bună calitate a vieții! Primăria mondernizează 21 de locuri de joacă pentru copii tocmai în vacanța de vară
 • Acum 1 day PubliNews
  Movie Nights revine la Iulius Mall Cluj – Povestea surorilor Williams, primul film care va rula pe marele ecran
 • Acum 1 day Din oras
  Modernizare inutilă: în locul parcării din fața bisericii Sf. Petru, Primăria a realizat un scuar neumbrit, evitat ziua de trecători
 • Acum 1 day General
  A DAT BUNUL DUMNEZEU și e gata Baza Sportivă ”La Terenuri”. Excelența Sa, Însuși El, Primarul, anunță că poate fi inspectată ”la milimetru”. Așa vom face, dar mai încolo, cât încă nu e proaspăt vopsită
 • Acum 1 day Din oras
  Clujul Verde, Cultural: Stagiunea Operei și Teatrului Național se încheie cu parcul din jur tot în șantier
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE