In vizor

Un profesor de la Liceul Onisifor Ghibu are capul umflat de căldura vacanței și hărțuiește femeile pe Facebook

Scris de 29,002

E plin Clujul de prădători sexuali și pedofili, și dacă aș avea mai mult timp, aș pescui cel puțin doi pe săptămână. Autoritățile sunt slabe, procurorii specializaţi în domeniul infracțiunilor sexuale cască de lene.  

Este timpul să dezvăluim un alt prădător sexual, de data aceasta profesor de istorie, colaborator de la liceul Onisifor Ghibu. Karoly Gabor Bogdan are cel puțin o metodă interesantă și perversă de a aborda femeile pe Facebook. Cu greu ai putea să spui că e hărțuire sexuală grobiană.  

Însă pare ceva strident la un bărbat trecut de prima și a doua tinerețe și profesor la un cunoscut liceu din Cluj-Napoca să abordeze brut fetele de 21 de ani, trimițându-le mai întâi un meme cu două cești de cafea, apoi o fotografie cu doi tineri care se sărută.  

De fapt, așa cum puteți observa în fotografie, tinerii nu se sărută, se mozolesc de-a dreptul și își ling mandulele într-un gest agresiv.   

Nu toți prădătorii sexuali sunt cu mușchi și arătoși, mulți dintre ei seamănă cu vecinul simpatic de la etajul unu pe care nu ai da doi bani, sau cu profesorul de istorie amabil de la Ghibu, care o față blajină și care își începe conversațiile cu câteva emoji-uri pline de floricele, apoi cu afirmația abruptă “îmi place de tine”. 

În conversația avută de fata care ne-a solicitat ajutorul, observăm că ea îi răspunde foarte politicos că nu îl cunoaște pe domnul profesor. Este și momentul în care domnul profesor decide să trimită nu una, ci trei poze „de prezentare”.

La final fata ascultă de sfaturile noastre și îi dă decisiva, moment în care domnul profesor bate în retragere.   

Acuma să nu înțelegeți greșit. Domnul profesor de la Ghibu nu i-a trimis arcușul pozat fetei. Asta deoarece fata n-a marșat la avansurile, să admitem decente, ale domnului profesor.  

Dar sigur discuția ar fi „degenerat” înspre așa ceva. N-ar fi rău ca doamna director de la Ghibu aflată în vacanță, sau domnul director adjunct pe linie maghiară de la Ghibu să aibă o discuție serioasă cu înfierbântatul profesor fiindcă este foarte greșit să abordezi femeile pe social media în acest fel.  

Dacă domnul profesor e în căutarea unei neveste, prietene sau partener sexual există site-uri de specialitate pentru aceste obiective. Orice altceva pute a hărțuire.  

P.S.: Domnul Karoly Bogdan a avut amabilitatea să ne sune imediat după publicarea articolului și să ne povestească verzi și uscate, spunând că întreaga conversație pe care noi am publicat-o a fost o ”greșeală” a domniei sale. Că, de fapt, voia să scrie altcuiva. L-am întrebat dacă acea persoană, acea „altcuiva”, este o persoană pe care ar fi cunoscut-o. Mi-a spus că nu, semn că este un obicei al dumnealui să contacteze tinere necunoscut pe Facebook și să le trimită poze scârboase. 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 47 mins Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 3 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 5 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 7 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 7 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 10 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 19 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 24 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE