Din oras

Un primar din Cluj acuză că a fost bătut de doi minori, dar încă nu a depus plângere penală. Cum s-a petrecut totul

Primarul comunei clujene Tritenii de Jos, Valer Sașa, acuză că, în urmă cu o săptămână, a fost bătut, fără motiv, de doi minori din localitatea pe care o conduce. Numai că, după o săptămână de la incident, edilul încă nu a mers la poliție să facă plângere penală pe numele celor 2 presupuși agresori.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au fost solicitați să intervină la caz, în ziua când a avut loc agresiunea, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe.

”La nivelul unităţii de poliţie s-a înregistrat o lucrare penală privind săvârşirea infracţiunii de ‘lovire sau alte violenţe’, faptă prevăzută de Codul penal. Poliţiştii au efectuat verificări cu privire la cele întâmplate, iar în acest moment există date şi indicii cu privire la identitatea persoanelor implicate. În prezent, se derulează activităţi pentru stabilirea exactă a tuturor detaliilor legate de acest incident”, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş. 

Surse judiciare au precizat pentru Ziar de Cluj că, deși a fost chemat de polițiști de mai multe ori, ca să dea declarații și să facă identificarea agresorilor, primarul nu s-a prezentat, fără să indice vreun motiv al neprezentării sale la audieri. Cu toate acestea, victima are la dispoziție un termen legal de 90 de zile, în care poate depune plângere.

Potrivit surselor citate, se pare că în momentul în care a avut loc incidentul, primarul s-ar fi aflat sub influența alcoolului, iar la spital ar fi refuzat internarea.

Valer Sașa nu a putut fi contactat telefonic pentru a oferi un punct de vedere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *