Eveniment

Un polonez care a venit la Untold, tâlhărit pe Cetățuie. Trei tineri i-au furat telefonul și banii

Un polonez care a venit la Untold a fost victima unei tâlhării, astăzi, la ora 08.00. Trei tineri l-au amenințat cu cuțitul și i-au luat banii și telefonul mobil. Bărbatul avea cazare în Cluj-Napoca doar de mâine, motiv pentru care a dormit o noapte, cu sacul de dormit, pe Cetățuie. Dimineața, s-a trezit cu cuțitul la gât. A sesizat Poliția la 112 și din fericire, prejudiciul a fost recuperat 90%.

„Azi, în jurul orei 08:00, un cetățean polonez a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării în Parcul Cetățuia, din Cluj-Napoca. Conform acestuia, trei tineri l-ar fi amenințat cu un cuțit, sustrăgându-i telefonul mobil și bani. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile 1, 5 și Biroul Investigații Criminale – s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea investigațiilor. La circa 50 de minute de la sesizare, polițiștii au identificat trei tineri bănuiți de comiterea faptei, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca. Aceștia au fost conduși la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Investigații Criminale, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *