In vizor

Un polițist local a bruscat un instructor auto, rupându-i oglinda retrovizoare. De stres, instructorului i s-a făcut rău

Un instructor auto a fost efectiv atacat în această după-amiază în față la Casa de Cultură a Studenților de către un angajat de la Poliția Locală Cluj-Napoca. Fără prea multe explicații, agentul Petru Oltean din subordinea lui Bonțidean s-a dat jos din mașină și i-a rupt oglinda retrovizore instructorului Călin Ion. 

Potrivit martorilor, Călin Ion ar fi oprit înaintea standului de Taxi din fața CCS pentru a lua o cursantă. În momentul în care acesta a vrut să pornească de pe loc, dintr-o mașină a Poliției Locale a tăbărât Oltean Petru și a încercat să îl oprească rupându-i oglinda din partea dreaptă pentru a-l opri.

Astfel, instructorul a încercat să coboare din mașină să vorbească cu polițistul de la Locală, moment în care agentul l-a împins. De acolo s-a iscat un scandal, Oltean i-a cerut instructorului să se legitimeze, iar cel din urmă a refuzat. 

Agentul a chemat întăriri, la fața locului ajungând mai mulți colegi de-ai acestuia, printre care și nepotul lui Emil Boc, adjunctul Poliței Locale, Alexandru Gabriel Badiu.

Instructorului i s-a făcut rău, susținând că suferă de o boală cardio-vasculară. Acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale, timp în care cursanta a mutat mașina pe trotuar pentru a nu bloca circulația. La final, cei de la SMURD au decis să îl transporte pe instructorul auto la spital.

Oripilați de agresivitatea polițistului local Petru Oltean, martorii au cerut să vină la fața locului reprezentanți ai Poliției rutiere care să verifice cu aparatul etilo-test dacă nu cumva agentul era beat în timpul serviciului – altfel nimeni nu și-a putut explica atitudinea acestuia și maniera deosebit de agresivă în care acesta a acționat.

Testul etilo-test am înțeles că a ieșit negativ, motiv pentru care ne întrebăm ce anume își învață subordonații pensionarul de lux Marcel Bonțidean, șeful polițiștilor locali? Ce justifică atitudinea de huligan a agentului? Nu putea să ia pur și simplu numărul mașinii și să reclame prin stație că șoferul nu s-a supus presupusei sale cereri de oprire?

Așteptăm un răspuns clar cu privire la acțiunea polițistului local și nu povești de acoperire ca între milițienii tâmpiți de pe vremea lui Nea’ Ceașcă. Așteptăm explicații corecte, nu mușamalizări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *