Din oras

Un părinte inconștient traversează cu fetița printre mașini pe Memorandumului – VIDEO

Un șofer a fost ținta furiei unui părinte, nemulțumit că a fost clanxonat, deși a ales să traverseze cu fetița printre mașini, asta deși trecerea pentru pietoni era la o depărtare de doar câteva zeci de metri. Șoferul a surprins tot incidentul cu camera de bord și a postat imaginile pe un grup dedicat șoferilor.

Ceilalți șoferi au condamnat vehement inconștiența părintelui și l-au îndemnat pe șofer să meargă cu filmarea la Poliție.

„Cea mai mare problemă e că a lăsat fetița să treacă singură, chiar dacă el nu avea vizibilitate de duba galbenă. Putea oricând sa vină un biciclist sau un trotinetist. Nu mai zic de mașină. Un prost inconștient. Iar Poliția Locală a facut exact ce sunt ei obișnuiți, NIMIC!”, a comentat imeginile un șofer.

În semn de sfidare, bărbatul a ales ulterior să se deplaseze pe mijlocul străzii, îndemnând-o și pe fetiță să procedeze la fel, doar că ea, mult mai responsabilă decât tatăl ei, a circulat pe trotuar.

Nici șoferul nu a avut cea mai bună atitutide, deoarece a început să claxoneze și a accelerat la un moment dat, speriind-o pe fetiță, dar asta nu scuză faptul că ea a fost pusă în pericol de către tatăl inconștient.

Un echipaj al Poliției Locale trecea chiar atunci prin zonă, însă nici gând să oprească. Probabil să grăbeau să amendeze o bătrânică ce vinde pătrunjel.